22 Ağustos 2019 Perşembe

Idata İtalya başvuru formu

Formun çıktısını alarak 4. Başvuru formunu doldurduktan sonra tüm bilgileri tekrar kontrol etmenizi rica ediyoruz. DATA bünyesindeki açık pozisyonları secretcv. Başvuru yapacak her başvuru sahibi tarafından doldurulması zorunlu formdur. Almanya ve İtalya Vizeleri IData ofislerinin önem arz ettiği bir vize türünü taşımaktadır.


Bu nedenle başvuru sahipleri için yetkilendirilmiş kurumlar belgeleri başvuru yapanlar için hazır hale getirmeli ve bu kişilerden istenilen belgelerin hazırlanması sürecinde gerekli evrakları almalı, düzeltmeli ve düzenlemelidir.

Bunların doğru şekilde olması başvuru yapan. Doldurma işlemi sırasında tükenmez kalem kullanmalı, büyük harfle doldurmalı ve başvuru evraklarında bulunan bilgilerinizi destekleyecek şekilde olmasına özen gösterilmelidir.


Kurşun kalemle doldurulan başvuru formaları kabul edilmemektedir. Irak ve Suriye vatandaşı için doldurulması zorunlu ek formdur. Vize başvuru formu doldurulması, vize dosyasının hazırlanması, gerekli tercüme işlemlerinin yapılması, seyahat sağlık sigortası temini, uçak bileti ve otel rezervasyonu, Shengen vizesi, Rusya Voucher belgesi. Endişelenmeyin, vizeidata daima yanınızda!


Uyarı : Bazı kişi ve kurumların kendilerini iDATA, yetkili acente veya resmi temsilcilik gibi göstererek bu bağlamda dolandırıcılık maksadıyla yasal olmayan kişisel bilgi ve para taleplerine karşı siz değerli başvuru sahiplerimizi önemle uyarmak isteriz. Yazdığınız mail ve telefon numaralarının ulaşılabilir olması gerekir.

Ticari ve ziyaret vizesi başvurularınızda muhattap olunan kişilerin de yine. Vize başvuru sürecinde, İtalya vizesi başvuru sahipleri ikamet adresine en yakın idata ofisinde Avrupa Vize Bilgi Sistemi biyometrik veri uygulamasına tabi olarak parmak izi vermektedirler. DATA başvuru formu doldurmak için öncelikle online sistemlerden istifade etmeleri önerilmektedir. Bu sayede bilgisayarlara indirilen formlar yine bilgisayarlar üzerinden doldurulabilmektedir.


Bireyler farklı yerlerde kendilerinden istenen bölümlere ıslak. DATA Almanya vizesi başvurularını Almanya Konsolosluğuna ileten aracı kurumdur. Büyükelçiliği vize başvuruları için gerekli olan evrakları ve başvuru formu bilgilerini güncelleyebilmektedir. Başkent Vize yetkili firması ile çalışmanızda yarar vardır.


Schengen ülkelerinin kullandığı ortak form altyapısından oluşturulmuştur. Genel olarak başvuru yapan kişinin, eğitim, iş ve kişisel bilgilerinin yanı sıra seyahat detaylarının sorulduğu bu form, gerekli evraklarla birlikte eksiksiz teslim edilmelidir. DATA Randevu işlemleri ve başvuru işlemleri tarafımızca gerçekleştiriliyor olup, başvuru sürecini,vize başvurusu yapan kişiler ile beraber yapmaktayız. Eylül tarihinde parmak izi.


C1-Tükenmez mavi kalemle kendiniz doldurmalısınız. S2- Örneğin İtalya için vize aldık ama beklediğimizden uzun bir süre çıktı. DATA ücreti: 1TL, İtalya vize başvuru merkezi VFS Global ücreti: 1TL, (Ankara, Gaziantep, İzmir, Antalya’dan yapılacak başvurular için) 0-yaş çocuklar için İtalya vize başvuruları ücretsizdir. DATA ve VFS Global servis ücretlerinin ödenmesi zorunludur.


TALYA VİZE BAŞVURU FORMU.

Türkiye ve İtalya resmi tatilleri haricinde başvurular hafta içi her gün konsolosluğa yapılabilmektedir. Vizesi onaylanan pasaportlar sahiplerine konsolosluğun belirttiği saat aralığında taraflara teslim edilecektir.


Almanya için iData üzerinden vize başvurusu yapacak kişiler ise İstanbul, Ankara ve İzmir’de bulunan iData ofislerinden vize başvurusu yapabiliyor. Almanya Schengen vizesi için başvuru yapacak kişilerin, iData resmi sitesi üzerinden vize randevusu alması gerekiyor.


Randevu sırasında kendisinden istenen bilgileri teslim eden. DATA Gerekli evraklar,Almanya ve diğer ülkeler için evrak hazırlama sürecine başlamanız için öncelikle yapmanız gereken gidiş amacınızı ve seyahat tarihlerinizi belirlemeniz gerekmektedir. Sonrasında ise size uygun evrak listesi hazırlanacak,evrak listeniz hazırlandıktan sonra sizden istenilen evrakları eksiksiz bir şekilde başvuruya gelirken getirmeniz gerekecektir.


Uzun süreli (çalışma, oturum vb.) amaçlarla İtalya ’ya seyahat etmek isteyen tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve üçüncü ülke vatandaşları uzun süreli İtalya vizesi başvurusu yapmalıdır. Ofisimiz de sizler için mevcut olan ek hizmetlerimiz, biometrik fotoğraf çekimi, kargo ile pasaport teslimatı, fotokopi çekimi ve fax.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder