20 Ağustos 2019 Salı

Idata diyarbakır

All iDATA application centers accept visa applications, regardless of the city or county in which you live in Turkey. However, the diplomatic missions have certain administrative districts.


Accordingly, each iDATA application center is linked to a specific agency. Your application will be sent through the iDATA application centers, to the visa department of the responsible Embassy. DATA is an institution officially authorized for visa applications in Turkey by the İstanbul Consulate of Italy and the Embassy and Consulates of Germany.


You may find all information on visa applications to Germany and Italy by selecting your country.

Notice: iDATA only accepts visa applications from the cities, in which Istanbul Italian Consulate General has jurisdiction. During your application, when selecting the city you are required to choose the city, where you are registered and present all of the required documents. Your documents will be checked for compliance by iDATA personnel and you will be informed whether your application.


Almanya Schengen Başvuru Hizmeti Şehrinize Geliyor. The call centre can be contacted Monday to Friday from 8. In order to enable you to make an application at our iDATA Istanbul Gayrettepe office, it is recommended that you make an appointment at our iDATA web page.


The extra services which we offer at our office are the biometric photo shoot, passport delivery by cargo, taking photocopy and fax operations. For more information regarding the prices of these extra services, you can visit the page FAQ.

Authorization areas are determined based on your documents. When choosing a province you should choose the province where you provide your living.


Tüm iDATA ofisleri, Türkiye’de ikamet ettiğiniz il veya ilçeden bağımsız olarak, vize başvurunuzu kabul etmektedir. Mobil Başvuru Ofisleri Hakkında. Fakat dış temsilciliklerin belirlenmiş yetki alanları bulunmaktadır.


Buna bağlı olarak her iDATA ofisininde bağlı bulunduğu bir dış temsilcilik mevcuttur. Başvurunuz iDATA ofisleri tarafından ikamet ettiğiniz ilden sorumlu Alman dış temsilciliğinin. Sadece Diyarbakır merkezli değil aynı zamanda iDATA Adana şubesi, gGaziantep şubesi üzerinden de belgelerin takibi yürütmekteyiz. Birbiri ile bağlantılı şekilde işlemleri takip ettiğimiz için de hata ihtimalleri en aza indirilmektedir.


Adana vize başvuru merkezlerinden başvuru yapacak misafirlerin öncesinde mutlaka randevu almaları gerekmektedir. Stay visa increase will from tercme or euros amount.


FRANSA VİZESİ - vize alalim. Important note: site supports ie above,Mozilla. Top pictures of Vfs Hollanda Photo gallery. Diyarbakır bölgesindeki Diyarbakır Vize İşlemleri Görevlisi iş ilanı için başvuru yapmak çok kolay.


DATA DANIŞMANLIK markasındaki diğer iş ilanları secretcv. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bölgesine özel olarak sunulan bu yeni hizmet ile biometrik işlem cihazı ve yetkili ekibi sayesinde.


Son Dakika İdata Haberleri Son dakika İdata haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

En son idata haberleri anında burada. Acentelere vize eğitimi verildi. Mackolik canlı sonuçlar sayfasında 1. Bu firmalardan bir tanesi olan İdata -Vfs sonuçların değerlendirilmesi ve iş yürütmede oldukça etkilidir. Düzene uygun şekilde hareket eden yapımız ile başvuruların yapılmasına destek sunmaktayız.


Vize türünüz belirlendikten sonra neler yapılacağı konusunda en iyi sonucu Diyarbakır vize merkezi ile sizde elde. DATA mobil başvuru ofisine eksiksiz sunulan.


DATA, Başvuru Sahiplerinden ve kişisel verileri iDATA tarafından işlenmiş tüm gerçek kişilerden toplanan kişisel verilere yetkisiz erişim, bilgilerin kaybedilmesi, hatalı kullanım, ifşa, değiştirilme veya izinsiz imha edilmesine karşı gerekli tüm teknik ve idari önlemleri almakla yükümlüdür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder