29 Temmuz 2019 Pazartesi

Superbox wifi şifre değİştİrme

Modeminizin alt kısmında SIM kartı takacağınız bir yuva bulunuyor. Kullandığınız modeme göre şifre değiştirme işlemini nasıl yapacağınızı adım adım takip edebilirsiniz. Tekno Hero 73views. Bu şifreyi ezberlemek istemiyorsanız ya da bir yere yazmak istemiyorsanız superonline şifre değiştirme işlemini yapmanız mümkün.


Modemlerinizin arkasında uzun bir şifre oluyor. Bir başka şifre değiştirme nedeni ise kotanın hızlı bir şekilde bitmesi.

Bu şifreler rastgele oluşturulmuş olsa da yeterince güvenli değildir. Superonline kullanıcı adımızı değiştirmek için arama motorunda 192. Superbox Şifre Değiştirme Telefondan.


Alt kısımda bakalım. Modem giriş kısmındaki IP adresiniz 192. Daha sonra tane kutucuk bizi. Super online şifre değiştirme işlemini modem arayüzünden nasıl yapıyoruz?


Ayrıntılar yazımızda.

WiFi şifre değiştirme. Bu nedenle 2-ayda bir wifi şifrenizi değiştirmeniz oldukça önemli. Wifi şifremiz değiştiği için eski şifre ile modeme bağlantı sağlayan telefon, tablet, laptop gibi cihazlar internete bağlanamayacak ve yeni şifreyi girmek zorunda kalacaksınız. Bunun için telefon, tablet, laptop gibi cihazımızın wifi bağlantı kısmına gelerek “Ağı Unut” diyoruz ve yeniden wifi adımızı klikleyip yeni verdiğimiz şifreyi girip bağlanıyoruz.


Kampanyadan sadece yeni bir data hattı ile ay taahhütlü olarak faydalanılır. Artık " Şifre " alanına kendi şifrenizi girebilirsiniz.


TP-Link modemlerin arayüzüne çoğunlukla web tarayıcınızın adres çubuğuna 192. Cihazın arayüzüne girmek istediğimde cihazın alt kısımında bulunan kullanıcı adı ve parola yanlış diyor. Ancak cihazı sıfırlayıp dakika gibi bir süre içerisinde alt kısımdaki bilgileri girdiğimde girebiliyorum. Kablosuz ağ şifremi nasıl değiştirebilirim?


Uygulamalar» tıklıyoruz. Ayarlar» tıklıyoruz. Wi-Fi » tıklıyoruz. Bağlanmak istediğimiz bağlantıyı seçiyoruz.


Bağlanacağımız ağın şifresi var ise şifreyi girerek «Bağlan» tıklıyoruz. Gelin, şimdi modem arayüzüne girmeden wifi şifresi öğrenme işleminin nasıl yapıldığına birlikte bakalım.


G’nin olduğu her yerde kullanılabilir.

Kurulumu oldukça kolaydır. G sim kart ile bir priz yeterlidir. G kalitesi ile fiber hızında internet kullanılmaya başlanır. Backtracker hack wifi şifre değiştirme wifi şifre gösterici wifi şifre kırıc.


Modemden yapılacak olan ayarlar, Wİ-Fİ şifre değiştirme, MAC adres filtreleme gibi işlemler bu kapsama girmektedir. ADSL kullanıcı ismi ve şifresi türü bilgiler kuruluma ihtiyaç duymamakta. Başka Huawei modemlerde olduğu üzere çok kolay bir arayüze sahiptir.


Kullanıcı Adınız: Eski Şifreniz: Yeni Şifreniz: Yeni Şifreniz (tekrar): Lütfen Yanda Beliren Gizli Kodu Giriniz: Joomla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder