5 Temmuz 2019 Cuma

İlginç web site projeleri

Kitle fonlaması projeleri, özellikle son yıllarda teknoloji dünyasında küçük ve orta ölçekli girişimlerin de rekabete girebilmesinin yolunu açtı. Tag archives for ilginç web site projeleri.


Sıkıntınıza derman olacak ilginç web sitesine göz atmaya ne dersiniz? Yeni İnternet Sitesi Fikirleri. Bu sitelere girmezseniz çok şey kaçırırsınız " demiyorum.

Bugünkü yazımızda değişik bir konuya değinmek istiyorum ve eminim bu konuyu beğeneceksiniz. Değişik diyorum çünkü en ilginç internet ( web ) sitelerinden bahsedeceğim.


Bu internet sitelerine girebilir ve sıkıntınızı atabilirsiniz. Eğlenceli web siteleri konu bu makalemizde siz değeli okurlarımıza birbirinde güzel, en eğlenceli ilginç internet siteleri sunmaya çalışıyor olacağız. En ilginç Kickstarter projeleri – konulu haberimizde ShiftDelete.


Haftanın en ilginç Kickstarter projeleri -konulu haberimizde ShiftDelete. Bu site fikri tutar mı yoksa tutmaz mı, işte o tamamı ile sizin pazarlama stratejinize kalmış bir durum.

Kendinize pazarlama konusunda güveniyorsanız neden olmasın ? Gezi Blogu Sitesi: Evet, blog açmak her zaman para kazandıran web site fikirleri arasında olmuştur. Her daim emek verenine de ciddi paralar kazandırmıştır. Açıkcası ben bir ikikez denedim ama şu ana kadar % yi geçemedim. Son senelerdeki büyük dönüşüm projeleri göz kamaştırıyor!


Mimarlıkta son senelerde büyük dönüşüm projeleri, gökdelenler, iş merkezleri, plazalar tasarlanıyor olmasının yanı sıra, daha insan ölçeğinde, hatta kimi zaman daha bile altında, küçük, daha düşük maliyetli, fonksiyonel ve çevreci çözümler öneriliyor. Fikirler, Tasarım, Makine mühendisliği hakkında daha fazla fikir görün.


Web galaksisi içindeki milyonlarca site arasında kaybolmamak için dikkat çekici ve akılda kalıcı bir alan adı seçmeniz önemli. Güzel bir isim bulduğunuzu düşündüğünüz zaman bunu yakın arkadaşlarınızla paylaşarak onlara da çekici ve mantıklı gelip gelmediğini mutlaka sorgulayın.


Fikirleri sene önce Hayvan Oteli Açmak Hayvanlar için özel işletmeler olarak, veterinerler, pet shoplar, hayvan çiftlikleri ve aynı zamanda hayvan otelleri veya pansiyonlar bulunmaktadır. Sık sık uğradığınız internet sitelerinden sonunda bıktınız, ama dışarı çıkıp bir temiz hava alasınız da yok, üzülmeyin!


Oturduğunuz yerden sayısız saatlerinizi harcayabileceğiniz bir ton internet sitesi mevcut, işte bu sitelerden katogorideki tanesi can sıkıntınızı gidermenize yardım edecek! Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az.


Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil. En ilginç kitle fonlaması projesi Bu haftada Kickstarter ve indiegogo projesini bu listede inceleyeceğiz.


D yazıcı, taşınabilir dokunmatik monitör, akıllı yoga matı, ufak ama marifetli elektrikli bisiklet, yüzü kapatmayan UV maske.

Evde kendiniz yapabileceğiniz kullanışlı ve pratik projeler, ilginç ve eğlenceli fikirler. Kendin yap, Fikirler, Kendin yap projeler hakkında daha fazla fikir görün. Tweets by Maker_Atolye. Olduğumuz Topluluklar.


Diğer Markalarımız. MAKER Teknoloji Dan�. Bunun yanında ise geri dönüşüm kutusu atık malzemeler için tek hedef olmaktan çıkmış olur. Evlerimizde de bazı yaratıcı geri dönüşüm projeleri yapabilir ve gezegeni kurtarmak için küçük dev bir adımda biz atabilir ve atık malzemeleri değerlendirme fırsatını kaçırmamış oluruz ve atık malzemelerden proje yapma şansımız olur.


Yatak Odası Tasarımları İlginç Yataklar Yatak odaları, uyuduğumuz, dinlendiğimiz, kişisel ihtiyaçlarımızı karşıladığımız, evimizin temel bölümlerinden biridir. Günde ortalama 7-saat uyuduğumuzu düşünürsek aslında hayatımızın büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz yerler olarak ta bahsedebiliriz yatak odalarından. Tek katlı müstakil ev projeleri, mimari proje ve iç mimari projelerde kullanılabilecek ev modelleridir.


Her biri birbirinden farklı çeşitli ebatlardaki ev planları, yaptırmayı düşündüğünüz projeler veya ev çizimleri için sizlere ilham kaynağı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder