22 Temmuz 2019 Pazartesi

Hindistan vizesi başvuru

Fakat bunun için ilk olarak başvuru sahiplerinin gerekli şartları. Formun doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulması vize işlem sürecinin. Ancak hangi vize türüne başvuru yaparsanız yapın aşağıdaki evrak listesini hazırda bulundurmanız, işlemleriniz hızlanmasını sağlayacaktır. Vize için hazırlanması gereken evraklar, alınacak olan vizenin.


Formun son sayfasında, başvuru sahibinin güncel bir fotoğrafının taranması ile işlem tamamlanır.

Ancak aşağıda yer alan ülkelerin vatandaşları işlemlerini online şekilde yaparak vizelerini. Online başvurunuz sırasında vakit kaybetmek ve erken tarihe randevu alabilmek için Euroasia GVS yetkilimizle iletişime geçebilirsiniz.


Yetkilimiz en erken sürede randevunuzu ayarlayacaktır. Sizin yapmanız gereken tek şey randevu günü Büyükelçilik veya. Vize başvuru formu büyük harflerle doldurulmalı, form kontrol edilip, kaydedilmeli ve basılı kopyası alınmalıdır.


Hindistan devleti T. Ardından vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru süreci başlatılır ve süreç başından sonuna kadar. Vizeyurdu’nun deneyimli ekibi hindistan vize başvuru işlemlerine titizlik ile devam edecektir.

Başvuru formunu İngilizce. Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz.


Electronic Visa India veya eVisa India, başvuru formu doldurulduktan ila saat sonra verilir. Dosyayı indirmek için: 1. Gereken linkin üzerinde farenizin sağ tuşuna basın. Açılan listeden Hedefi Farklı Kaydet.


Diplomatik pasaport hamili. Ekim ayında bu evraklarla başvuru yaptım. Bu evrakların yenilenme ihtimali her zaman için var. O yüzden aşağıdaki linkten güncel evrakları mutlaka kontrol edin.


Formu doldurma işlemi tamamlandıktan. Eğer sisteme bu fotoğrafı eklemezseniz sizden tekrar başvuru yapmanız istenecektir bu da başvuru sürecinizin uzamasına neden olur. Bu yüzden fotoğraf konusunun ihmal etmemelisiniz. Konsolosluk gerek gördüğü.


Gerekli olan randevu aldıktan sonra. Muhammer Aksoy Bulv.

Umuma Mahsus Pasaport, hizmet Pasaportu ve Hususi Pasaport sahiplerinin, Türkiye’de uzun süre oturma izni olan yabancıların vize alması zorunludur. Yalnızca Türkiye Cumhuriyeti. Bu durumda süreç biraz daha uzayabilir. HİNDİSTAN VİZE FORMU.


Tarafımızdan doldurulmaktadır. Seyahatlerinde ) 5. Randevu saatinden en az yarım saa. Bordo pasaportlu tüm T. Bizi Takip Edin: ΞΞ.


Dünyanın en büyük yedinci coğrafi alanı ve en büyük ikinci nüfusuna sahip olan ülkedir. Ulusal marşları “Jana Gana Mana.


EğitimNoktası Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı aracılığı ile eğitime giden öğrencilerimize “Ücretsiz Vize Danışmanlığı” verilmektedir. Ziyaret sebebinin akraba ziyareti olduğu açık şekilde belirtilmelidir. Akraba isim ve soyisim bilgileri verilmelidir.


Telefon numaraları ve ikamet adresleri de detaylı olarak yazılmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder