19 Temmuz 2019 Cuma

Hamburg konsolosluk randevu

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı 06. Mağdur olmamak için lütfen randevu almadan gelmeyiniz. Türk konsoloslukarından yapacağınız tüm işlemler için randevu alabilirsiniz. Bunun yanında almış olduğunuz randevularınızı e- konsolosluk randevusunu sistemden sorgulayabilir, isterseniz iptal edebilirsiniz.


Başkonsolosluğumuz randevu sistemi ile çalışmaktadır. Diğer işlemler için randevu temelli çalışılmaktadır. Tebligat işlemleri için randevu saatleri 12. Pasaport teslim işlemleri saat 08.


Randevu saatleri 09. Kişilerin nüfus olayları ile ilgili yapılan işlemler anlık olarak KPS (Kimlik Paylaşım Sistemi) üzerinden Kimlik Paylaşım Sistemini kullanan kurum ve kuruluşlarla paylaşıldığından ve kurum ve kuruluşlarda T. Nöbetçi telefonumuzu mesai saatleri dışında "sadece acil durumlar" için aramanızı önemle rica ederiz.


Hamburg konsolosluk randevu

Sorgula İNTEGRAL VİZE DANIŞMANLIK Hizmetleri profesyonel olarak ticari hizmet veren, konsolosluk başvurularına ve yetkilendirmiş olduğu başvuru merkezlerine aracılık eden bir hizmet kuruluşudur. Kimlik numaranızı bilmiyorsanız bir yakınınızın kimlik numarası ile de randevu alabilirsiniz. Hukuk Danışmanı Perşembe günleri 12.


ADLİ KONULAR başlığı altından randevu alınabilir) hizmet vermektedir. Başvurunuzdan önce randevu almanız gerekmektedir. Created Years, 1Days ago, and has 2backlinks.


Hamburg konsolosluk randevu

You can learn about this site traffic, rank, etc by visiting konsolosluk. Amerikan Vatandaşları Bölümü’nden hizmet almak isteyen herkesin randevu alması gerekmektedir.


This video is unavailable. Sonra pasaport başvurusu için randevu alın ve randevuya zamanında gidin. Bu dilekçeye istinaden konsolosluk vize yetkilileri yolcunun ihtiyacı olan tek. Posta adresinin doğru yazılmış olmasına özellikle dikkat edilmelidir.


Girilmesi istenen bilgiler eksiksiz tamamlandıktan, verilen e-posta adresine. E konsolosluk randevu alma icin en yakin tarih otomatik görünür misal nürnberg bir sonraki gün randevu saat 9. Artik konsolosluktan randavu almak icin son islemler basladi nürnberg sehrinin sonunda bulunan mavi saat (yuvarlak sekil) termin saati.


It is a domain having. Bağımsız bir ülkenin, yabancı vatanlardaki yurttaşlarının yurttaşlıkla ilgili hizmetlerini görmek, devketine, o ülkenin siyasi ve ticari durumu üzerinde bilgi vermek, ülkesinin ticari çıkarlarını kollamak ve mallarını pazarlamak için büyük ticaret şehirlerinde kurduğu resmi dairedir. Konsolosluk randevu sistemi nedir? KONSOLOSLUK İŞLEMLERİNDE RANDEVU SİSTEMİNE GEÇİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU - 11.


Frankfurt Türkisches Generalkonsulat Hamburg Türkisches Generalkonsulat Hannover Türkisches. Vekaletname vermek için, vekaleti verenin konsolosluk memuru önünde bizzat bulunması ve kimliğini ispat eden evrakları ibraz etmesi gerekmektedir (adı ve soyadı, doğduğu yer ve doğum tarihi,baba adı, ana adı). Firmamız Danışmanlık hizmeti vermektedir.


Hamburg konsolosluk randevu

Tercüman desteğine mi ihtiyacınız var? Biz size Almanca ve Türkçe diline hakim tercümanlar listesi hazırladık. Bu da sadece telefonla oluyor.


Information about Turkey, news from the country, as well as documentation on the foreign policy of Turkey. ATTENTION: If your personal data in valid passport or in another valid travel document does not match with data on Registration sheet, access to the Visa section will be denied.


Ben eylülde çocugumla birlikte basvuruda bulundum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder