4 Haziran 2019 Salı

İsmmmo efatura

Değerli Üyemiz, 17. Belirtilen tarihlerden sonra ise e-elge.


Gübre takip sistemi kapsamında bulunan mükelleflerce gerçekleştirilen sistem kapsamındaki malların sevkinde e-İrsaliye kullanma zorunluluğu getirilmektedir. Site otimizado para IEChrome, Firefox e Safari 5. Entegrasyonlarımız 6. Firma, Kamu Kurum Ve Kuruluu Sisteme Dahildir. Relaxing JAZZ For WORK and STUDY - Background Instrumental Concentration JAZZ for Work and Study - Duration: 2:13:09. Tarih: Gönderen: 05.


Fatura Portal Yöntemi Uygulamaları. Soru : MERHABA GAZOZ ENERJİ İÇECEĞİ VB İTHAL VEYA FASON YAPTIRDIĞIMIZ BİR ANONİM ŞİRKETİZ 01. TL’yi geçenler ilgili hesap dönemini izleyen yılın Temmuz ayının başından itibaren e-fatura kullanmak zorundadırlar.


SMMMO – LİMİTED ŞİRKETLER GENEL KURUL YOL HARİTASI Limited Şirketler Genel Kurul Toplantısı Yol Haritası. Cenk BATUR 127views.


Yeni Tebliğ Kapsamında e-Dönüşüm Süreçleri - Duration: 1:26. E- Arşiv fatura ya da e-fatura mükellefi değiliz.


Versão e-fatura : 1. Ayrıca kâğıt ortamında irsaliye de yazmamız gerekiyor mu? Nasıl düzelteceğiz? Müşterilerimizde yoğun olarak e-fatura mükelleflerini takip edememe sorunu olduğundan yanlışlıkla e-fatura mükellefine e-arşiv fatura düzenleyebiliyorlar.


E-fatura Durum Kodları Gönderme Aşamaları. Aynı zamanda GİB portalından vergi mükelleflerinin kestiği 5. Kaynak: İsmmmo Yasal Uyarı: Bu içerikte yer alan bilgi, görsel, tablolar, açıklama, yorum, analiz ve bir bütün olarak içeriğin tamamı sadece genel bilgilendirme amacıyla verilmiştir. Kişi veya kuruma özel profesyonel bir bilgilendirme ve yönlendirmede bulunma amacı güdülmemiştir.


İsmmmo efatura

E fatura, e defter, e arşiv fatura kullanıcı olan bir Limited Şirketin (satıcı firma) (gözlük imalatı yapıyor.), sattığı gözlükler bazen arızalı ya da defolu olabiliyor. Bu durumda alıcı firma satıcı firmaya, bedelsiz irsaliye ile defolu malları değişim için iade ediyor. Bunun için yurt dışı uygulamalar incelenerek başarıya ulaşmış e-fatura.


Se encontrar alguma incorreção ou omissão no registo das suas faturas, assim como no seu cálculo, como por exemplo se verificar faturas duplicadas, pode fazer uma reclamação às Finanças. Türkiye’de 3sıra no. BİZDEN HABERLER İÇİNDEKİLER. Gelir İdaresi başkanlığı 9. Ayrıca, toplu olarak fatura gönderilmesine imkan da sağlandı.


Brüt Satış HasılatıMilyon TL ve Üzeri olan mükell. Aylık kullanım miktarı, toplam alınan miktarın baremine karşılık gelen birim fiyat ile çarpılarak KDV dahil olarak boyunca faturalanır. Kursa ulaşmak için tıklayınız. Ticari Nedenler: Sonuçta ortada bir mal veya hizmet teslimi var.


İsmmmo efatura

Gerçekleştirilen bu ticari işlemin yazılı (belgeli) olması gerekir. Mobil uygulamalarımız hazır! Artık Oda ile ilgili haberlere ulaşmak ve işlemlerinizi yapmak cebinizde. Bu yazımızda ihracat e-fatura uygulamasındaki sıkça sorulan.


SMMMO Şişli Oda Temsilciliği Perpa’da seminer gerçekleştirdi. E-Defter Beyan Sistemi eğitimini İSMMMO.


İsmmmo efatura

Sistem üzerinden gönderilen ve alınan faturalar arşivlenebilir ve istendiği zaman ibraz edilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder