29 Mayıs 2019 Çarşamba

İsrail vizesi İzmir

Eşim İsrail ’e gitti benimde gitmem gerekiyor ama ben burada yaşıyorum yani oraya yerleşmeyeceğim hangi vize. JavaScript must be enabled in order to view this page. Israil vizesi için gerekli belgeleri tamamlanıza ve başvurunuzu eksiksiz bir şekilde yapmanıza profesyonel ekibimizle beraber yardımcı oluyoruz. Bu “güçlü bağlar,” ülkeden.


Devleti’ne seyahat edecek olan şahıslar vize müracaatlarını yapacakları seyahatin amacına uygun vize kategorisine göre yapmalıdır. ZMİR ANTALYA GAZİANTEP – BURSA TRABZON – BODRUM – EDİRNE.


İsrail vizesi İzmir

Konsolosluğu turistik, ticari, transit ve aile ziyaret vize başvuruları ile ilgili gerekli evraklar, detaylı bilgiler, vize başvuru süreci, randevu bilgileri ve konsolosluk iletişim, adres, görev bölgesi, tatil günleri ile ilgili detaylı bilgiler. Başvuru formunda verilen bilgilerin, başvuru dosyasında sunulan evraklarla desteklenmesi, vizenin daha kısa sürede işlenmesini sağlayacaktır.


Başvuru formunda kimlik bilgileriniz, kişisel bilgileriniz, ikamet bilgileriniz, çalışma bilgileriniz, mali bilgileriniz, ziyaret amacınız, geçmişte yapmış olduğunuz ve gelecekte yapmayı planladığınız İsrail seyahatlerin bilgisi ve nedenleri. Bizim ile çalışarak vize başvurularınızdan olumlu sonuç alabilirsiniz. Ankara Büyükelçiliği. Adres ve İletişim Bilgileri.


Vize Danışma Merkezi. Orta Doğu’da yer alan İsrail, vize isteyen ülkeler grubundadır. Buraya seyahat edecek Umuma Mahsus(Bordo) pasaport sahibi Türk Vatandaşları vizeye tabi iken diğer pasaport sahibi T. C Vatandaşları süresi günü aşamayan ziyaretlerde vize istenmemektedir. Fakat zaman zaman yaşanan siyasi krizler nedeniyle sıkıntı.


İsrail vizesi İzmir

Fakat umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaşları İsrail ’e seyahat etmeden önce vize almaları gereklidir. SRAİL DEVLETİ BÜYÜKELÇİLİĞİ. Kançılarya: Mahatma Gandi Cad. DataGlobal vize servisinin deneyimli müşteri temsilcileri seyahat türüne ve başvuru sahibinin mesleki durumuna göre başvuru evraklarını belirler.


İsrail vizesi İzmir

Ardından vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru süreci başlatılır ve süreç başından sonuna kadar. Yapı Kredi Plaza C Blok, 7. Görev Bölgesi: Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bursa, �. Bordo Pasaport (Umuma Mahsus) sahibi Türk vatandaşlarının alması gereken vizedir. Siyah (Diplomatik), Gri (Hizmet) ve Yeşil (Hususi) pasaport sahiplerinin ay içerisinde günü aşmayan seyahatleri için vize başvurusu yapmasına gerek yoktur.


Diğer Konsolosluk bilgilerine ulaşmak için lütfen ülkeyi seçiniz. Turizmir güvencesi ile hizmetinizde. Daha fazla okumak için TAŞINDIK. Ayrıca İsrail Konsolosluğu İstanbul, İsrail vizesi işlemleri ile ilgili de hizmetler verirken, İsrail vizesi, İsrail vize ücretleri, İsrail turistik vize, İsrail ticari vize, İsrail uzun süreli ve kısa süreli vizelere dair işlemlerin, bilgi alışverişinin sürdürülebileceği resmi bir temsilciliktir.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından vize talep etmektedir. Neyseki siz şanslısınız ! Ortadoğu coğrafyasında yer alan bir Yahudi devletidir.


Başvurunuzu gerçekleştirmeden önce seyahat tarihiniz itibariyle pasaportunuzun geçerlilik süresinin aydan daha az bir süreye düşmediğinden emin olmalısınız. Havayolu ile seyahat edileceği belirtilmişse o takdirde iadesiz gidiş dönüş. Talep etmeniz halinde vizeyi farklı bir kağıda basıp veriyor ve pasaportunuzda İsrail seyahatinize dair bir iz kalmıyor. Bu da sonraki seyahatlerinizde bir sorunla karşılaşmanızın önüne geçiyor.


Rusya’ya gitmek üzere hazırlık yapan izmir ’de oturan kişilerin vize alması gerekmektedir. Bu konuda size yardımcı olacak birçok firma bulunmaktadır.


Rusya’nın konsolosluk sitesinde yer alan şartları yerine getirerek ve oradaki yönlendirmeler uyarak vize başvurusunda bulunmak mümkündür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder