30 Mayıs 2019 Perşembe

Hugin aylik z raporu alma

DİJİTAL BİLGİLER 12views. Yazarkasa pos otomatik z raporu gün sonu raporu alma - Duration: 3:12. Hugin Retail Solutions 50views. Anahtar KSYR tuşu ile ok işaretini Z konumuna getiriniz.


Kredinizi iyileştirmek ya da kredi raporunuzda belirli bir değişikliği izlemek için çalışıyorsanız, muhtemelen kredi raporlarının ne sıklıkta güncellendiğini öğrenmek istersiniz. NAKİT tuşuna basılarak yeni EKÜ ataması yapılır. Eski EKÜ’nün üzerine EKÜ numarasını yazıp, kaybetmeyeceğiniz bir yerde saklamanız kanunen zorunludur.


Hugin aylik z raporu alma

Yeşil tuş a basılır ekranda 1-ilk tarih ggaayyyy gözükür buraya hangi ayın aylık z raporu alınacak ise. Z raporu alındıktan sonra yeni EKÜ takılır. Bu işlemlerden sonra yeni EKÜ kullanıma alınmış olur.


Z Raporu, gün içinde yapılan nakit ve kredili satışlar ile bunlara ilişkin kdv dökümlerinin ayrıntılı olarak alındığı rapordur. Kırmızı tuşa basılır, ekranda cihaz menüsü çıkar,sağ yön tuşu ile z raporu menüsüne (4.bölüm z raporu )gelinir yeşil tuş a basılır, tuşuna basılır ekranda 4-m.


Rulo kapasitesi metredir. Tüm banka pos cihazlarıyla bağlantılı çalışabilir. Tübitak, TSE ve CC onaylıdır. REG konumuna getirilerek fiş kesilir.


Hugin aylik z raporu alma

Fiş Kesmek - Anahtar fiş kesme konumuna getirilir. Z Raporu Alma ( Günlük Rapor ) Anahtar Z durumuna getirilir. Aslan Elektronik olarak görüşleriniz bizim için değerli.


Sayfa altından hugin ft 2ile ilgili deneyimlerinizi ve sormak istediklerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Sorularınıza cevap vermekten memnuniyet duyarız. Maddesin de belirtildiği üzere işyerinin ÖKC levhası alma zorunluluğu kaldırılmıştır. Aylık Mali Hafıza Raporu nane Nickli Üyeden Alıntı gün içinde yazarkasadan satış yapmadığı takdirde gün sonu z raporu alma zorunluluğu yoktur.


Hekim raporu ile gerekli görüldüğü takdirde, hamile kadın işçi sağlığına uygun daha hafif işlerde çalıştırılır. Bu halde işçinin ücretinde bir indirim yapılmaz.


II-Süt İzni Kadın işçilere bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam birbuçuk saat süt izni verilir. AYLIK Z RAPORU: Anahtarı tuşuna basıp oku Z konumuna getiriniz.


Hugin aylik z raporu alma

HAVALİMANI ÜZERİNDEN BİR DEĞERLENDİRME Vahdet Mesut Ayan-A. Celil Kaya GİRİŞ Bu çalışmada, AKP döneminde ekonomik-sınıf temelli ayrımcılığın gazete haberlerinde nasıl yer bulduğu araştırılacaktır. Eylül ayında bir önceki aya göre 1puan azaldı.


GÜNLÜK Z RAPORU ALINMASI :ANAHTAR Z KONUMUNDA: ARATOPLAM TUŞLARINA BASILIR. Merhaba, forumu ilk kez ziyaret ediyorsanız buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.


KULLANICI ADINIZLA BİRLİKTE" e-posta atınız. AKINSOFT yazar kasa entegrasyonu ile yazar kasalarınızı yeni nesil uygun hale getirin. Construction sector is waiting for the new economy policy after the elections.


Acil Yazar Kasa Servis Özel Moto Kurye İle İstanbul İçi Belirli Bölgelere Anlık hızlı teknik Müdahele. Hatırlatmak gerekirse Z Raporu, yazarkasadan gün sonunda alınan günlük satışları ve bu satışlara ilişkin KDV tutarlarını gösteren ticari bir belgedir. Ayrıca raporu alt tarafında hem çıkacak hem çıkmış olan odaların kişi sayısı çocuk sayısı ve bakiye toplamları gibi değerler görüntülenebilir.


Ayrılan Misafirler Ekstre seçeneği ile ayrılan misafirlerin hesap hareketlerinin de görüntülenmesi sağlanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder