9 Nisan 2019 Salı

Schengen vizesi ile bulgaristan

Eğer cevabınız evet ise bu yazımızı mutlaka okumalısınız. Schegen ülkelerini ziyaret etmek için schengen vizesi almanız gerekmektedir. Dünyadaki en büyük serbest seyahat bölgesidir.


Ancak başvuru evrakları içerisinde vizenin olumlu yönde sonuçlanması için tüm evraklar ve belgelerin usulüne uygun olarak tanzim edilmesi şartının. Vize ile kabul eden ülkelere geçiş izni için vize alımı da konsolosluğa başvuru işlemi ile gerçekleştirilmesi gerekiyor.


Schengen Vize Bilgisi Schengen nedir?

Bu rakam geriye dönük aylık süreye bakılarak hesaplanıyor. Sizin adınıza gerekli evraklar listesi ile birlikte düzenleyip konsolosluklar da her hangi bir sorun yaşamanızın önüne geçmiş oluyoruz.


Bu ülkelerden bir yada bir kaçını ziyaret etmek istiyorsanız schengen vizesi almalısınız. Eğer aynı vize ile birden fazla ülkeyi ziyaret etmeyi düşünüyorsanız;vize başvurunuzu en uzun süre kalacağınız ülkenin konsolosluğundan veya yetkili kurumundan yapmanız gerekmektedir. Bu nedenler bu ülkeler arasındaki dolaşım hakkında yararlanılması mümkün olmaktadır.


Bulgaristan ’a giriş yapamazlar. Yeşil pasaport sahipleri vizesiz giriyor. Bu anlaşma uyarınca komşu ülkeler birbirine pasaport kontrolü uygulamaz.


Tüm online alışverişleriniz 3D Secure ve RapidSSL ile güvence altında.

Tek Bir Vize İle Ülkeye Seyahat İmkanı. Aşağıda istatistikler ile de göstereceğim üzere vize kabul oranları. Hasarlı ve yıpranmış pasaport ile vize başvurusu kabul edilmemektedir. Avrupa’ da ülkenin dahil olduğu ve genelde herhangi birisinden almış olduğunuz vize ile diğerlerine de giriş çıkış yapma hakkı veren vize türüdür.


Kısaca Avrupa Birliği’nin sınır birliği anlaşması ve bu bölgeye girmek için verilen ortak vize olarak tanımlanabilir. Gelelim en çok merak edilen soruya.


Bu olay bazı spekülasyonlar doğurmakta ve vize kalktı şeklinde yalan haberlere sonuç vermektedir. Genelde insanlarımız turistik vizeyi tercih ederler. Başvuru Sahipleri bu kategoriye girdiklerini ayrıntılı olarak gösteren belgeleri ibraz etmelidir.


Ayrıntılı bilgi için yukarıdaki sekmelere tıklayınız. Vize hizmetleri için gereken tüm işlemleri yaparak, güvenli ve sorunsuz seyahat etmenizi sağlıyoruz. Seyahatleriniz için gerekli tüm işlemler uzman ekip tarafından yapılarak, sizlerin rahat bir yolculuk etmesinde öncülük ediyoruz. Avrupa vize hizmetleri ile Vize başvurunuzu yapmak için lütfen bizimle irtibata geçin.


Otobüs ile Orta Avrupa turuna katılmayı düşünüyorum. Eşimle beraber katılacağımız için toplamda yaklaşık 5lira fark oluyor. Güneydoğu komşusu Türkiye Cumhuriyeti, güneyde Yunanistan, doğuda Karadeniz, batıda Sırbistan ve Makedonya, kuzeyde Tuna Nehrinin çizdiği sınır ile Romanya’ya komşu olan bir Balkan ülkesidir.


Bu nedenle bireysel olarak büyükelçiliklere başvuruda bulunmak istiyorum. Birleşik krallık haricinde Avrupa’daki çoğu ülkeyi kapsayan bu vize ile hayal ettiğiniz tatil olanağına da kavuşabilirsiniz.

Macaristan schengen vizesi için seyahat amacınıza göre farklı belgeler istenmektedir. Hususi ve Umuma Mahsus Pasaport hamilleri ise vizeye tabidir.


Ancak başvuracağın ülkenin vize şartlarını da mutlaka ama mutlaka başvuru öncesinde kontrol et. Konsolosluk randevulu sistem ile çalışmaktadır. Konumuz Şengen vizesi ile ilk olarak BG ye girebilirsin.


Avrupa’daki ülkeye tek bir vize ile girmemize izin veren ortak bir vize schengen vizesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder