25 Nisan 2019 Perşembe

Göz testİ resimli

Göz testi, online telefonda göz testi, astigmat testi, miyop testi, hipermetrop testi, renk körlüğü testi, duochrome testi, amsler grid sarı nokta makula çizgili kare testi bilgisayardan, tabletten ve cep telefonunda online göz testi yapabilirsiniz. Göz testi yapıyoruz, üç boyutlu resimlerin içinde ne var, ne yok ona bakıyoruz. Zor görünen şeylerin basit çözümleri, resimli anlatımlar.


Birincil içeriğe geç. Merhabalar ben Mert Gültaş, bu video da resimli göz ve dikkat testi yaptık, gerçekten zor bir test oldu göz testi ve dikkat zeka testi zorlayıcıydı, şaşırtıcı komik ve eğlece li bir.


Beyinn 683views.

Zekanızı kullanarak büyük başarı elde ediyorsunuz fakat duygularınızı da göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin. Kendinizde olduğunuzu sanıyorsunuz değil mi? Eğer alttaki yazıyı okurken böyle hafiften gelip gitmeler, görüntüde kaymalar, dalgalanmalar, harflerde "aman beni okuma" der gibi sağa sola kaçma benz.


Eskiden gazetelerin bulmaca eklerinde Şaşı bak şaşır kısımları vardı. Bu furyaya artık internet ortamı da dahil oldu. Pek çok yerde karşımıza şaşırtıcı dikkat testle.


Bu soruları en kısa sürede çözün ve yeterince dikkatli olup olmadığınızı oynayarak öğrenin! Eğer görme bozukluğunuz olduğuna inanıyorsanız bu tablo size fikir verebilir.

Yapmanız gereken tek şey monitörünüzün büyüklüğüne ve ekran çözünürlüğüne göre monitörden ne kadar uzaklaşacağınızı saptamak. Sonra sayılar ve harfleri en üst sıradan en alt sıraya kadar sırayla bir. Yanda görülen şemayı iyi aydınlatılmış bir odada, uygun okuma mesafesinde ve ortadaki nokta tam göz hizasına gelecek şekilde karşınıza alınız.


Normalde okumak için kullandığınız gözlük yada kontakt lens varsa takınız. Bir gözünüzü elinizle kapatın ve açık olan gözle tam ortadaki noktaya odaklanın. Bu görsel, sürekli telefon ve bilgisayar kullanan kişilerin gözlerini ne kadar yorduklarını test etmek içindir.


Yapmanız gereken şey monitörünüzün büyüklüğüne ve ekran çözünürlüğüne göre monitörden ne kadar uzaklaşacağınızı saptamak. Favorilerinizden kaldırın. Bir noktaya yoğunlaşmanın anaht.


Dikkat, beynin el feneridir. Görme kaybı testi, Tonometre adı verilen ve göz içi basıncı ölçen alet ile yapılan göz dibi muayenesi, Göz bebeği üzerine damlatılan ve gözün genişlemesini sağlayan damla ile gözün ışığı kırma değerleri, retina muayenesi (görme zarı) ve optik sinir (görme siniri) muayenesinin yapılması olarak sıralanabilir.


Rutin göz muayenesi gözkapağının, pupilanın, retinanın, skleranın, konjunktivanın, irisin, göz merceğinin ve korneanın da sağlığını ve fonksiyonlarını kontrol eder. Gözü çevreleyen kasların çalışması da test edilir. Göz kaslarında olabilecek fonksiyon bozuklukları strabismus (şaşılık) gibi problemlere yol açabilir.


Son olarak, göz içinden düzenli şekilde. Testi Çöz Sende Ögren.


Bu ölçüm bir hekimin kontrolünün alternatifi değildir, ilerlemiş ve fark edilemeyen göz sorunlarına yüzeysel bir tanı koyma amacıyla hazırlanmıştır. Görme testi İki resimde kırmızı çizgiye kadar yer alan harfleri metre mesafeden, tek gözünüzü kapatarak zorlanmadan okuyabilmelisiniz.

Resimli dikkat testi, buradaki gizlenmiş hayvanları bulabilir misiniz. BULDUYSANIZ SÖLEMEYİN:) Aşağıdaki Kahve Taneciklerinin Arasında Bir Tane İnsan Yüzü Var.


Aşağıda vücudun bölümleri ve sesli okunuşları resimli olarak gösterilmiştir. Bir resim üzerine dokunarak okunuşunu dinleyebilirsiniz. Your device does not support HTML5. Birbirinden zor resimli dikkat testleri!


Detayları fark etme konusunda başarılı olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder