19 Nisan 2019 Cuma

Fransa vizesi için gerekli evraklar 2019 vfs

Bilgi edinin ve başvurunuzu yapın. Randevu için Bir Tarih Belirleyin. Schengen vizesi, diğer vize türlerine nazaran seyahatin amacına yönelikli hareket eden bir vize türüdür. Standart evraklarınızı hazırladıktan sonra firmamızla iletişime.


Aşağıda başvuru formundan bahsettim. Altta inceleyeceğiniz gerekli evraklar listesinde ki, uçak bileti rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası, otel rezervasyonu, banka hesap dökümü, SGK işe giriş ve hizmet dökümü, maaş bordroları, vergi levhası,, imza sirküleri ve ticari sicil gazetesi dışındaki tüm evrakların konsolosluk tarafından ALMANCA yada İNGİLİZCE TERCÜMESİ talep edilmektedir.

Uzun dönem vize türünde (D tipi vize ) seyahatinize en fazla ay kala başvuru yapabilirsiniz. Biometrik fotoğraf özellikleri için tıklayınız. Nüfus Kayıt Örneği. Aile bağlarının ve ikame bilgilerinin tam olarak göründüğü belge dosyanıza eklenmelidir.


Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir. Yapılacak başvuru konsolosluğun atadığı yetkili danışmanlık şirket vasıtasıyla yapılsa da, kişi tüm işlemler sonunda vize randevusuna ve evrak teslimine şahsen gitmekle.


On-line Başvuru formuna ulaşabilmek için alttaki bağlantıya tıklayınız. Başvuru sahiplerine, online başvurumu formunu doldurmanın vize başvuru sürecinde yalnızca ilk adım olduğunu hatırlatmak isteriz.

Bir başvuru ancak online form. France Visas web sayfasından alınan vize randevuları işe doğrudan Konsolosluğa gidilmemelidir!


Konsolosluk tarafından evraklar yıl içerisinde güncellenip ek olarak başka belge ve evrak talep edebilir. Eğer Schengen bölgesinde uzun süre kalmayı planlıyorsanız uzun dönem vizeye başvurmanız.


FRANSA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Bu gibi durumlarda. Bilgilendirme ve de prosedür araştırması konusunda yıllarca bu hizmette görev yapmış olan personeller ve de vize. Vize Türleri nelerdir?


Genel olarak bu tarz bilgileri içeren ve seyahat edecek kişinin Türkiye’y geri döneceğini garanti edecen evraklar talep edilmektedir. Fransa Schengen vize sistemine üye bir Avrupa Birliği ülkesidir. Fransa Konsolosluğunun başvuru sahibi hakkında daha kapsamlı bilgi.


Bunun yanında Fransa vizesi için kişi vize danışmanlık şirketinden yalnızca vize sürecinde gerekli evrakların toplanması, randevunun alınması ve pasaport teslimi hususunda hizmet alabilmektedir. Seyahat edilecek ülkenin büyükelçiliği ya da konsolosluğuna başvuru sırasında ülkeye gidiş amacı, toplanacak evrakların sayısını ve niteliğini değiştiriyor. Eğer etmiyorsa evraklar için neler gerekli ilgilenirseniz sevinirim.


Evraklarınız ile birlikte bizi ziyaret ederseniz, Durumunuzu değerlendirerek size bilgi vermeye çalışabiliriz. NEMLİ UYARI : VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİ,ONLİNE RANDEVU İÇİN LÜTFEN ÜCRETSİZ TELEFON DESTEĞİ ALINIZ.


Fransa ’ya gitmek için gerekli evrak ve belgelerin önceden hazır bulundurularak işlemlere tabii tutulması için randevu yolu ile VFS Global’e teslim edilmesi gerekmektedir.

Ayrıca yoğun talep. Fransa ulusal vize için gerekli evraklar başvuru amacına göre farklılık göstermektedir. Başvuru tipinize göre aşağıdaki evraklara ekleme yapılması gerekecektir. Fransa vizesi başvurusu yapacak adaylardan istenen pasaport standartları diğer Schengen ülkeleri ile benz.


Fransa konsolosluğunun vize için belirttiği gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde sunduğunuz taksirde Fransa vizesi almanızı zorlaştıran bir durum bulunmamaktadır. Ancak daha önce herhangi bir ülkeden vize reddi almışsanız veya mevcut Fransa vize başvurunuzu eksik veya özensiz evraklar ile yapıyorsanız Fransa vize reddi olabilmektedir. Work And Travel için vize alımında gerekli evraklar.


Doktorlar için vize alımında gerekli evraklar. Yunanistan vize başvuru formuna ulaşamıyorum site hata veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder