19 Mart 2019 Salı

Turizm İşletme belgesİ

Belge talep edilen tesisin tür ve varsa sınıfı için Yönetmelikte tanımlanmış asgari niteliklere ve tüm tesisler için belirtilmiş genel nitelikler bölümündeki hususlara uygun olarak yapılmış olması gerekmektedir. Eğer yasal şartlarda noksanlık varsa bu noksanlık tamamlanıncaya kadar işletme belgesi verilmez.


Dilekçede tesisin adı ve varsa turizm yatırım belge numarası, turizm işletme belgesi başvurusunda bulunan kişinin adı-soyadı, imzası, tarih, irtibat telefonları ile tesisin adres bilgilerine yer verilir. TURİZM BELGESİ LOKANTA VE KAFETERYALAR.


Mevzuatlarda ve Yönetmeliklerde tesis adı Lokanta olarak tanımlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bakanlık farklı belge düzenlemektedir. Turizm Belgesi Lokanta. Yeme içme ve Konaklama tesislerinin turizm işletme belgesi alımı için danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Devir edilen acentanın unvanı veya iltibasa yol açacak bir unvan on yıl içerisinde başka bir seyahat acentasına kullandırılmaz ve devir eden tüzel kişiliğe üç yıl içerisinde yeniden işletme belgesi verilmez.


Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren. Bu belgeye turizm işletme belgesi denilmektedir.


Müracaat yapmadan önce istenilen kriterler sağlanmış ve tesisin faaliyete geçmiş olması gerekir. Yılında İşletme Belgesi İptal Olan Seyahat Acentaları.

Yıllarında İşletme Belgesi İptal Olan Seyahat Acentaları. Vefat ve Başsağlığı.


Bunlarında isimleri ve belge iptal tarihleri şöyle: S. YATIRIM TEŞVİK BELGESİ ALIMINDA UZMAN DANIŞMANLIK FİRMASIDIR. Hakkımızda Kısaca Biz. The mission of the Bizipress Financial Planning Association is to setup, promote and implement high quality standards for competence and ethical behavior for the financial advisory sector. Derneğimiz Genel Merkezi 5. Mart ayı itibariyle katında ayrı mutfağı olan tesisimizin düzenlemesi.


Kafeteryalar aşağıda belirtilen nitelikleri taşırlar: a) Tüm hacimlerin, fonksiyon ve sınıfına uygun malzeme ile tefriş ve dekore edilerek. Bu web sitesi turizm yatırım belgesi ve turizm işletme belgesi hakkında bilgilendirme yapmaktadır.


Rating by CuteStat. It is a domain having com extension. This website is estimated worth o. TÜRSAB A Grubu Seyahat Acentası İşletme Belgesi -100. TL Sermayeli Limited Şirket -7.


TL Tutarında Süresiz, Kesin Banka Teminat Mektubu (000- TL Blokeli) -Fatura, Antetli Kağıt, Dosya, Zarf vs. Basılı Materyaller -Resmi Evrak.

Türkiye’de faaliyet gösteren turizm tesislerinin niteliklerine göre turizm tesisinin işletme. Yatırım yapmayı düşünen ve yatırım yapan bütün işletmelere, profesyonel çöz.


Eksperler tarafından tesis görülüp mevzuata uyğun niteliklerde oldugu onaylanmalıdır. Tesisite eksik mevcut ise eksper eksikliklerin.


Ayrıca turizm yatırım ve işletme belgesi için istenen evraklarda yer alan işyeri açma ruhsatı çok önemli bir belge olup, belgenin temin edilmemesi durumunda yatırım için gerekli belgeler alınamayacaktır. Bununla birlikte, eğlence merkezleri için gereken belge başvurularında tesisin konumu, mimarisi ve yapısal özellikleri ile ilgili detaylı bilgi istenir.


Yönetmelikte belirtilmiş bazı tesisler için yatırım belgesi verilmesi, değerlendirme Kurulunun kararına bağlıdır. Başvuruda bulunulmamış. Kararın turizm sektörüne vereceği zararı kendilerine anlattık.


Bu temasların sonuç vermesi bize rahat bir nefes. Henüz işletmeye geçmemiş tesislerin başvurusu değerlendirmeye alınmaz.


Tesisin açık olduğu tarihi bildirmek, tesis tanıtım raporunu eksiksiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder