22 Mart 2019 Cuma

H grubu müteahhitlik belgesi evrakları

H grubu müteahhitlik belgesi evrakları

H grubu hariç) 17- Mesleki Ve Teknik Yeterlik Bildirim Formu (Ek-4). Bakanlığa müracaat ederek gün sonra müteahhitlik sınıfınız belli oluyor.


Verilebilmesi İçin İstenen Belgeler 1- Tapu fotokopisi. Nüfus Cüzdanı fotokopisi. Havale ve Eft işlemleri ile yatırılan ücret dekontları kabul edilmemektedir.


D grubu belge almak isteyen bir firmanın bilanço oranlarını sağlaması ön koşuluyla daha önceden tek bir bina işinden bin metrekare kadar iş deneyimine sahip olması gerekecek. Bu firma tek bir işte bin metrekare iş yapabilecek. Bu yüzden H grubu belge almak durumunda.


Mevcut koşullar altında ortada bir mantık hatası gözüküyor. H grubu yetki belgesi numarası almak isteyenlerden ekonomik, mali, mesleki ve teknik yeterlik belgeleri istenmez. Ancak yönetmeliğe göre arsasını da satın alıp ve herhangi bir sözleşme yapılmaya gerek duymayan işler iş deneyimden sayılmıyor. Aslında müteahhit firma arsa satın almak için daha çok sermaye ortaya koyuyor ama ne yazık ki bu tip işler iş deneyim sayılamıyor.


H grubu müteahhitlik belgesi evrakları

Yapı müteahhitleri artık yaptıkları işlere göre ayrı grup olarak ayrılacak. H Grubu : İş deneyimi ve iş gücü koşulu aranmaz. Müteahhitlik Yeterlik Sistemi Tablosu.


Geçici grup yetki belgesi numarası almak isteyen yapı sahibi tacir olmayan gerçek kişiden yeterlik belgeleri ve meslek odasına kayıt belgesi istenmez. H grubu, milyon sınırının altında birden fazla iş alıp yürütebilir.


Fakat bir parselde bin metrekarelik iş varsa onu ikişer binlik iki proje olarak yürütemez. Onun için ortak bulması gerekiyor. Projeyi H grubundan iki ortak birlikte gerçekleştirebilir. Kayıtlı ve H grubu olan müteahhitlerin ortak girişim kurduktan sonra bu girişimi de Ticaret Odası’na kaydettirmesi.


Bu evrakları farklı kurumlardan toplayarak başvuru formunuz ile birlikte teslim etmeniz gerekiyor. Tarihinde Yürürlüğe Girdi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 02. H GRUBU BAŞVURUSU İÇİN İSTENEN BELGELER GERÇEK KİŞİ OLMASI HALİNDE.


Yılı Döner Sermaye İşlem Ücret Bedelleri. Deneyim Belgeleri Sunum. Geçici Grup: Ekonomik, mali, mesleki ve teknik yeterlikler ile iş deneyimi ve iş gücü koşulu aranmaz. Müdürlüğümüz Yapı Dent.


H grubu müteahhitlik belgesi evrakları

Aynı ya da ardışık yetki belge grubuna sahip iki yada daha fazla müteahhit bir iş için iş ortaklığı kurabilir. Bitirilen işlere ait Kıymetlendirme. Modülden istenen belgeler temin edilebilmektedir. Yeni dönemde iflas eden, işlerini askıya alan ve usulsüz hareket eden müteahhitlere inşaat yapma izni verilmeyecek, izin verilen projelerde ise can ve mal güvenliğini tehdit edecek her hangi bir durumun oluşması halinde yetki belgesi yıl boyunca iptal edilecek.


MKE kurumundan yeni silah alınması halinde silah ve fatura aslının gün içerisinde ruhsat düzenleyen birime ibrazı zorunlu olup, bu sürenin aşılması. DENETÇİ BELGESİ ALMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER VE BELGELERDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 1. MÜTEAHHİTLİK KARNESİ YENİLEME.


Başvuru dilekçesi 1. Geçen sene Haziran tarihinde yapılan düzenlemelerle H grubu müteahhitlerin riskli bina dönüşümünde yer almaları engellenmişti. Sektörden gelen talep üzerine, 26.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder