25 Mart 2019 Pazartesi

Emekliler için schengen vizesi evrakları

Aşağıda hizmet verdiğimiz Meslek gruplarını bulabilirsiniz. Danışmanlık Hizmeti ve vize dosyanızın hazırlanması için Firmamızdan hizmet almak için bizi arayın. Emekli vatandaşlarımızın bilhassa yaz aylarında Yunanistan’a sık seyahat ederken, Ege ve Akdeniz bölgesinde yaşayan vatandaşlarımız Yunan adaları na günübirlik geçişler yapmaktadır.


Bunlarla beraber sigorta, iş veren mektubu, maaş bordrosu, hizmet dükümü, imza sirküleri, vergi levhası da aranan evraklar arasında yerini almaktadır. Türkiye’den Fransa’ya gidecekseniz pasaportunuzu hazırladıktan sonra müracaatta bulunmanız gerekir.

Emekliler için Fransa Turistik vize başvurusu yapmalısınız. Sadece anne, baba, eş sponsor olabilir.


Romanya Vizesi İçin Vize Merkezi Visa Center, Visa Center Romanya Vizesi Başvuru Ücretleri, Romanya Vizesi İçin Gerekli Olan Belgelerin Listesi Ankara –Gaziantep-İzmir-İstanbul ve diğer illerdeki Romanya Vize Başvuru Merkezlerinden, yapacağınız Kısa süreli turistik vize, ticari vize, aile ve arkadaş ziyareti vizesi, eğitim vb. Ancak bu iki evrak temel evraklar olmakla birlikte kişisel bilgilerinize göre Almanya vize evrakları değişiklik gösterecektir.


Vize başvurusunda kolaylık veya zorluk yoktur, tecrübe vardır. Aşağıda başvuru formlarını bulacağınız tüm ülkelere vize için başvurabilirsiniz.


Vize Takip Belgesi (Lütfen doldurarak imzalayınız) Belge için tıklayınız. Form için tıklayınız.

Letonya turist vizesi, ticari vize ve aile, arkadaş vizesi için gerekli evrakları sayfamızda görüntüleyebilirsiniz. Başvuru evrakları mesleksel (çalışanlar, kamu kurumu çalışanları, iş sahipleri, emekliler, doktorlar, mühendisler, avukatlar, çiftçiler, serbest meslek sahipleri, emekliler, öğrenciler) durumunuza göre farklılık göstermektedir.


Schengen Vizesi için Gerekli Evraklar ve Belgeler. FRANSA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Vize isteyen ülkelere seyahat etmeden önce vize için gerekli evrakları tamamlayıp vize başvurusu yapmak gerekiyor. Gidiş amacına ve başvurulacak ülkeye göre değişen vize evrakları, zaman zaman sancılı bir sürece dönüşse de sonunda keyifli bir seyahatin gerçekleşecek oluşu insanı motive ediyor.


Cumhuriyeti seyahati gündemi olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının Çek vizesi işlemlerinde bulunmalarına gerek yoktur. Ziraat Odası tarafından verilen Çiftçi Belgesi (bulunduğu yıla ait).


A-4B-4C detaylı ve barkodlu hizmet dökümü (SGK). Biometrik Fotoğraf Adet (mm mm Ebatında Aydan Eski olmayan ) 3. Bu ücretlerin içinde Vize harcı,günlük seyahat sağlık sigortası ve vize hizmet bedeli dahildir.


Umarım belgelerin tamamının isteniş mantığını anlamışssınızdır. Aşağıdaki bildirdiğimiz evraklar dışında da evraklar. Bu yüzden evraklarınızı ve hazırlamış olduğumuz başvuru formlarını dikkate alarak değerlendirme yapmaktadırlar.


Varsa Eski pasaportunda. Fransa, Malta ve İsveç gibi herhangi bir ülkede fuara katılabilmek için ve fuarda stant kullanmak için vize alınması gerekir.


Tüm bu fuar ile ilgili evrakları başvuru sürecinde sunulması gerekmektedir.

Seyahat Sağlık Sigortası. Malta Konsolosluğuna hitaben İngilizce vize talep dilekçesi. Banka hesap cüzdanı veya banka. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Bir dahaki sefere yorum y. Pasaportunuz yenilenmiş olmalıdır. Konsolosluğa hitaben ve imza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından antetli kağıda dilekçe yazılmalıdır. Daha önce schengen vizesi.


Başvuru için gerekli evraklar durumunuza göre aşağıda listelenmiştir. Tüm Vize ödemeleri euro olarak tahsil edilmektedir.


Vize işlemleri esnasında istenilen belgelerin hepsi eksiksiz yerine getirilmelidir. Başkonsolosluğuna hitaben yazılmış vize talep dilekçesi. TURİSTİK VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR 1.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder