26 Şubat 2019 Salı

Edevlet telefon doğrulama

Edevlet telefon doğrulama

Devlet Kapısı kayıtlı kullanıcısıysanız ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra "Profilim" alanında bulunan iletişim bilgileri kısmına cep telefonunuzu kaydettiyseniz ya da cep telefonunuzu veya hem cep telefonunuzu hem de e-posta adresinizi e-Devlet Kapısında doğruladıysanız şifre yenileme hizmetinden yararlanarak yeniden şifre temin edebilirsiniz. Bununla birlikte, mobil.


Edevlet telefon doğrulama

Türkiye’de hizmet veren GSM operatörlerinde adınıza kayıtlı GSM hatlarına dair bilgiye erişerek kendi bilginiz dışında açılmış aboneliğiniz olup olmadığını öğrenebilir, sahip olduğunuz cep telefonu numaralarını görüntüleyebilirsiniz. Telefon Numarası sorgulama Türk telekom AŞ.


Edevlet telefon doğrulama

Edevlet telefon doğrulama işlemi edevlet sisteminde gerçekleştirilebilir. BEYAZ SAYFALAR 1telefon rehberi hizmeti ile Türkiye içindeki abonelerin telefon numaralarını veya genel adreslerini bulabilir, telefon no doğrulaması yapabilirsiniz.


Vakıfbank Telefon Bankacılığını kullanmak isteyen banka müşterileri 0827nolu telefon numarasını arayabilirler. Askerlik Durum Belgesi Sorgulama Askerlik durum belgesi alma işlemlerini Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile e-Devlet kapısı üzerinden alabilirsiniz. Bu hizmet Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu işbirliği ile e-Devlet Kapısı altyapısı üzerinden sunulmaktadır.


Bu işlem için yaklaşık dakikanızı ayırmalısınız. Araçlarım Araçlarınızla ilgili; sigorta, ceza, muayene, geçiş, b. Bu doğrulama kodları, e devlet üzerindeki doğrulama alanlarınıza girmeniz ile birlikte cep telefonu ve e posta doğrulaması tamamlanmış olacaktır.


Böylece yaşadığınız e devlet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder