19 Şubat 2019 Salı

Edevlet şifresi nasıl alinir

Edevlet şifresi nasıl alinir

E-devlet şifresi PTT üzerinden. Devlet Şifresi Nasıl Alınır? Başvuru esnasında kişinin. PTT’ye gitmeden e-devlet şifresi satın alma işlemleri internet üzerinden yapılamaz.


Edevlet şifresi nasıl alinir

Son Güncelleme: 11. Bu şifre ile çalıştıkları zaman süresince yatırılan SSK sorgulama yaparak primlerini rahatlıkla öğrenebilirler.


Kovid-salgını sebebiyle vatandaşlar, evde kaldıkları sürede kamu. Burada PTT gişe personelinden şifre talep edecek olan vatandaşlar, telefon numaralarını iletecekler. Kendilerine bir doğrulama kodu gönderilerek şifre alınacak.


Girişin ardından otomatik olarak sizi şifre değiştirme sayfasına yönlendirecek olan ekran gelecektir. Eğer bu ekranı es geçtiyseniz ana sayfanın üst kısmında yer alan ‘Benim Sayfam’ yazan yerden. Etiket: unutulan e devlet şifresi nasıl alınır. Hayatımızın her alanı teknolojik gelişmeler eşliğinde şifre ve kodlardan oluşmaya başladı.


Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için en öneml. Peki e-devlet şifresi nereden ve nasıl alınır, kayıt ücretli mi? E devlet şifresi yurtdışında Konsolosluklardan Şöyle Alınır? Artık pek çok işlem internet üzerinden gerçekleştilebiliyor.


Edevlet şifresi nasıl alinir

Neredeyse tüm bankacılık işlemeleri, biletler, fatura ödemeleri, alışverişler ve daha bir çok şey internet üzerinden yapılabiliyor. Vergi borcu, trafik cezası sorgulama, tapu bilgileri sorgulama vb. CSS ve HTML az da olasa PHP bilgisi olan bir yazar.


Kısa vadede bilhassa devletin bütün hizmetlerini bu sisteme taşıması, ister istemez bu anlamda bir bilgi edinme zorunluluğunu da beraberinde getiriyor demek yanlış. Tüm bu işlemler uzun bir süredir internet üzerinden.


Benim e devlet şifrem yok nasıl bu şifremi alırım? Ptt Müdürlüğüne giderek ve gişedeki görevlilere kimliğinizi göstererek lira gibi cüzi bir bedel karşılığında e devlet şifrenizi alabilirsiniz.


Bu işlemi ilk defa gerçekleştiriyorsanız sizden TL masraf ücreti alınacaktır. Yurtdışında e-devlet şifresini size en yakın Konsoloslukdan alabilirisiniz.


Başkası adına e-devlet şifresi alınamaz. Ayrıca yaş altındakivatandaşlara e. Kimliğiniz veya pasaport, ehliyet, evlilik cüzdanı ve ikamet tezkeresi devam eden çalışma izni gibi belgelerle PTT Müdürlüğü’ne giderek TL karşılığında.


Eğer E- devlet şifreniz yoksa yapmanız gereken ilk iş üzerinde T. C kimlik numaranızın bulunduğu kimliğiniz ile herhangi bir PTT şubesine gitmek. E DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR ? Alınan şifre güvenlik gereği değiştirilmesi gerekmektedir.


PTT ŞUBESİNDEN E-DEVLET ŞİFRESİ NASIL ALINIR ? Kimlik numarasının yer aldığı nüfus kağıdı, evlilik cüzdanı, pasaport, ehliyet gibi belgelerden biriyle birlikte ülke içindeki PTT merkezleri ya da müdürlüklerine bizzat müracat ederek e-devlet şifresini alabilir. Kimlik numarasının bulunduğu fotoğraflı kimliğin(nüfus cüzdanı, evlilik cüzdanı, pasaport ve ehliyet, avukat kimlik kartı, mavi kart, ikamet tezkeresi, hakim ve savcı kimlik kartları, süresi dolmamış (geçerli) çalışma izin kartı) ibraz edilerek Yurt içinde PTT Merkez.


Bu şifre ile SGK, SSK hizmet dökümleri öğrenebilir, sınav sonuçlarınıza ulaşabilir, araç rehin, ipotek ve ceza işlemlerinizi öğrenebilir ve. Ptt’ye gitmeden e devlet şifresi nasıl alınır? Bildiğiniz gibi e devlet şifreleri Ptt şubelerinden kimliğinizi veya üzerinde T.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder