27 Aralık 2018 Perşembe

Düğmeli beretta 7 65 atışları

Düğmeli beretta 7 65 atışları

Sizde benzer videoların yayınlanmasını isterseniz,videolarımı beğenmeyi ve sayfama abone olarak destek olmayı lütfen unutmayınız. Videolarımda neler var: silahlar,tabanca. S Düğmeli tıklayarak silah fiyatı, ikinci el silah mı gibi detayları öğrenin. Orjinal fabrikasyon boya.


Düğmeli beretta 7 65 atışları

Askeri personelden Az kullanılmış temiz. TALYAN DÜĞMELİ BERETTA 7. Cz modeli ve beratta 7. Unsubscribe from Sezer Kara? ArmyGold 189views. BARETTA Al URIKA GOLD. Beretta model - Duration: 0:24. STANBUL VE ÇEVRESİ BELGESİ ÇIKMIŞ KİŞİ TERCİHİMİZDİR. Quick rundown of the models:. LR, adjustable sights. ACP, fixed sights, two different frames depending on who imported them.


Düğmeli beretta 7 65 atışları

Kod :GŞ PB İsim :PB BERETTA MODEL 70( DÜĞMELİ BERETTA ) Çap : Kapasite: Açıklama Türkiye Üretim olup capında adet kapasitelidir. Kamu personelinden sıfırdan farksız F92. Kesinlikle ruhsatlı olarak satılacaktır. Az da olsa pazarlık payı vardır.


RUHSATSIZ İSTEYEN ARAMASIN ! Fiyatı : TEKLİF AL. Tabancanın görüntüsünü değiştirir, yeni bir güzellik kazandırır.


Subaydan Temiz Ruger P(3Serisi) 3. Kabzesi ince ve zariftir,sıfır üretimi olsa tüm cheetahlara tercih ederim. Sırala: Görünüm: İncele.


Kabze üzerine lazer oyma resim, isim yazma,Siparişe göre değişik logolar işlenir. Emniyet düğmesi bu modellerde gövdede.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder