24 Aralık 2018 Pazartesi

Cpanel kullanıcı adı değiştirme

CloudPanel, Natro tarafından hazırlanmış ve web hosting hizmetinizi yönetebileceğiniz bir kontrol panelidir. Lütfen resmi inceleyiniz.


Cpanel Veritabanı Oluşturma 3. Bir zoom odasındaki Adı Değiştirme. Belirli bir odada olduğunuzda, siz veya başka bir katılımcı görünen adı değiştirebilirsiniz.

Belirtildiği gibi, bunu yapmak için yönetici veya ana bilgisayar ayrıcalıklarına ihtiyacınız yoktur. VALORANT kullanıcı adını değiştirme yöntemini bu rehberimizde sizler için detaylı bir şekilde anlatacağız.


Ardından direkt olarak buraya tıklayarak veyahut buradan hesap ayarlarınızı açıp sol menüde bulunan Riot-ID linkine tıklayarak Riot-ID sekmesine gelin. Giriş yaptıktan sonra lütfen Tercihler kısmından “Şifre Değiştirme ” bölümüne giriniz.


C Paneli’nde bu düzenlemeyi yapamıyordum. Panel Dil Değiştirme Oldukça Basittir. Skype kullanıcı adını nasıl değiştireceğinizi merak ediyorsanız, size mümkün olan tüm yolları göstereceğimiz için okumaya devam edin.


Aşağıdaki örnekte user_login yani admin adımız deneme imiş.

Siz bu alana çift tıklayarak admin kullanıcı adını değiştirdikten sonra enter tuşuna basarak kaydedebilir, değişiklik yapabilirsiniz. Bunu Ayrıca Resimli Olarak ta anlatalım. Bu yazımızda sizlere cpanel hosting hesabınız üzerinden açmış olduğunuz mail hesaplarınızın şifresini nasıl değiştirebileceğinizi anlatacağım. Böylece istemediğiniz bir kullanıcı adı bilgisayarınıza verilmiş olabiliyor.


Telefonla şifre verilmemektedir. Bu platformda kullanıcı adını ise istenilen zamanda değiştirmek mümkündür. Instagram kullanıcı adı değiştirme ile ilgili tüm detaylar. Seçeceğiniz yeni kullanıcı adınız başka kişiler tarafından kullanılmaması gerekiyor.


Yoksa bu kullanıcı adını alamazsınız. Unutmayın yaptığınız kullanıcı değişikliği arkadaşlarınızın sizleri bulmasında zorlanmasına neden olabilir.


Bunun yanı sıra kendinize ait yeni bir spotify uygulama üyeliği açarak istediğiniz kullanıcı adını kullanabilirsiniz. Farklı seçenekler yardımıyla kullanıcı adı değiştirilebilse de spotify uygulaması içerisinde kullanıcı adı değiştir bölümü ne yazık ki bulunmuyor. Valorant oyununda nasıl kullanıcı adı değiştirilir ona geçelim.


Bu tarayıcıdaki yeri yeniden değiştirmek için bu ekranda başka bir yer seçin. Daha sonra karşımıza gelen ekranda Software (Program) kısmına gelelim. Diğer yandan ise işletmelerin büyük bir kısmı da Telegram kullanıyor.


Kolay arayüzü ve detaylı özellikleri ile dünyada en çok kullanılan uygulamaların arasına şimdiden girdi.

Biz şimdi ki konuya dönelim, Telegram kullanıcı adı değiştirme işlemine bakalım. Video içerisinde ayrıca bu bilgiye de yer verildi. Toplamda kişinin kullanıcı adı değişmiştir. Bilgisayar adı ise her bilgisayar için tektir.


Bilindiği gibi ip adreslerinin kara listeye girmesi nedeni ile sunuculardan mail gönderme sorunları sık yaşanan sorunlardan biridir. Bu gibi sorunlarda birinci öncelik sorunu kalıcı olarak çözmek ve ip adreslerinin listeye girmesini engellemektedir. Twitter kullanıcı adı değiştirmek için izlenmesi gereken adımlar şunlardır: Öncelikle giriş yapılan cihazda “ayarlar ve gizlilik” sekmesine girilir. Ancak bunun pratik bir çözümü var.


Ayarlar ve gizlilik sekmesinde “hesap” sekmesine girilir. Adı hızlı bir şekilde güncelleştirmek için yerel hesabınıza geçiş yapabilir, ardından Microsoft hesabınızda yeniden oturum açabilirsiniz. Görünen a oyuncu etiketinizi değiştirmez.


Yeni bir oyuncu etiketi isterseniz Xbox oyuncu etiketinizi değiştirme başlıklı makaleye bakın. Kullanıcı adı ” bölümüne girilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder