14 Kasım 2018 Çarşamba

İsrail vizesi ekşi

Başkonsolosluğuna veya İsrail Ankara Büyükelçiliğine tesliminden sonra ila iş günü içinde vize başvuru işlemi sonuçlanmış olur. Ancak İsrail diplomatik temsilcilikleri Türkiye ve İsrail Devletlerinin resmi bayramlarında kapalı olmaktadır. Bugünler dikkate alınarak başvurunun. Devleti’ne seyahat edecek olan şahıslar vize müracaatlarını yapacakları seyahatin amacına uygun vize kategorisine göre yapmalıdır.


Vizesi Başvuru Formu. Başvuru formunda kimlik bilgileriniz, kişisel bilgileriniz, ikamet bilgileriniz, çalışma bilgileriniz, mali bilgileriniz, ziyaret amacınız, geçmişte yapmış olduğunuz ve gelecekte yapmayı planladığınız İsrail seyahatlerin bilgisi ve nedenleri.


Neyseki siz şanslısınız ! Daha önce İsrail ’e gitmiş biri olarak, sizler için kolay şekilde İsrail vizesi ’nin nasıl alınacağını anlatacağım. Bildiğin Akapıdına yazılı belgeyle giriyorsun ülkeye. Başvuru sahibi seyahat amacına uygun belgeleri sunarak niçin günden uzun kalmak istediğini kanıtlamalıdır. Eğer konsolosluk birimi belgeleri yeterli görür ise kişinin başvurusunu olumlu değerlendirebilir.


Ancak sunulan belgelerde herhangi bir eksiklik ve hata var ise konsolosluk başvuru sahibinin. Ankara Büyükelçiliği ve İsrail İstanbul Konsolosluğu olmak üzere ülkemizde iki temsilcilikle hizmet veriyorlar, vize başvuruları randevu gerekmeksizin hafta içi sabahlar 10.


Pasaporta işlenirse de döndüğünde defteri değiştirmen gerekece. Fakat Ekşi Sözlük yazarlarının yorumlarına bakıldığı zaman genellikle Vietnam vizesi almanın meşakkatli olduğu yönünde hemfikirlerin ağırlıkta olduğunu görülmektedir. Aslında durum hiç de öyle anlatıldığı gibi değil.


Daha önce bu vizeyi almış bir Ekşi Sözlük yazarından detaylı bir Amerika vizesi rehberi. Stock merhaba, yine bir vize serüvenimle sizlerleyim. Her bir kategoriye özgün, güncel evrak listesi için sitemizi detaylı inceleyebilir ya da müşteri temsilcimiz arayarak İsrail vize başvurularına dair bilgi e-maili talep edebilirsiniz.


İsrail vizesi ekşi

Bu süreç içerisinde bilinilmesi gerekli olan ilk bilgi İsrail ’e gitmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan kişilerin vize başvurusunda bulunması İsrail ’i ziyaret etmek açısından büyük önem taşımaktadır. Siyah (Diplomatik), Gri (Hizmet) ve Yeşil (Hususi) pasaport sahiplerinin ay içerisinde günü aşmayan seyahatleri için vize başvurusu yapmasına gerek yoktur. Birçok kaynakta belirtilen, “ayrı bir kağıda basılma” durumu sanırım artık eskide kaldı.


Eğer yoğunluk yoksa daha erken sonuçlanması da mümkün. Selamlar, İsrail vizesine başvurmayı düşünüyorum, çalıştığım için işten izin almak neredeyse imkansız.


İsrail vizesi ekşi

Arabistan vizesi ile israile hic sorgusuz giris yaptim. Otel rez vs sormadi ama cogunlukla sorarlar. Cikista ekstra bir guvenlik bolgesi var orada standart sorular sordular neden suuda gittin akraban var mi orada vs ardindan gelen guvenlik bolgesinde ekstra arama yapilacak bolum icin etiekt vurdular pasaporta. Tun cantayi bosaltip detayli aramaa yaptilar.


Diyecegim o ki arap ulkelerine. Gazze, Lübnan ve Suriye sınırlarına yakın bölgelere mümkünse seyahat etmemeleri, İsrail içinde ve işgal altındaki Filistin topraklarına yapılacak seyahatlerde güvenlik koşulları hakkında önceden bilgi edinerek seyahat planlamalarını belirlemeleri tavsiye edilmektedir. Diplomatik, Hususi ve Hizmet Pasaport’una sahip vatandaşlar ise 1gün içinde günü aşmayan seyahatlerinde vize uygulamasından muaf tutulmaktadırlar.


İsrail vizesi ekşi

Umuma Mahsus Pasaport sahibi vatandaşlar vize uygulamasına tabi tutulmaktadır. Dilekçe ( işyerinizin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından imzalı kaşeli olmalıdır.) 2. Nüfus cüzdanı fotokopisi, Nüfus müdürlüğünden temin edilen vukuatlı nüfus.


Eski pasaportunda birçok başka Schengen vizesi olduğu için onları da göstermek istiyor, zira mevcut pasaportu henüz yeni ve içerisinde tek Ukrayna girişi var. SRAİL KONSOLOSLUĞU TURİSTİK VİZE ( İŞVEREN ) EVRAKLARI 1- Yeni Ve Eski Pasaportlarınız.


Yüksek lisans eğitimi almak için öğrenci vizesi ile yaklaşık iki hafta önce İsrail ’e gelen ancak “Filistin İçin İsrail ’i Boykot Girişimi” olarak bilinen BDS hareketine destek verdiği gerekçesiyle polis tarafından ülkeye alınmayan Alkasım’ın itiraz başvurusu, İsrail Yüksek Mahkemesince reddedilmiş olsaydı ABD’li öğrenci bugün sınır dışı edilecekti. Fransa vize merkezine hoş geldiniz.


Bu durum da başvuru sahibinin vize reddi almasına yol açabilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder