26 Eylül 2018 Çarşamba

Muhtasar beyanname verme süreleri uzatıldı

Beyanname Verme Süreleri Uzatıldı ! KDV beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı, belediyelere kaynak sağlandı. Bu sefer SON DAKİKA haberi gelmedi. Tüm meslek mensubu vatandaşlarımıza Pratik Vergi Ailesi olarak işlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.


Sizlerinde soru veya görüşleriniz olduğu takdirde bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatırız. Mükelleflerin ve meslek mensuplarının beyanname verme sürelerinin uzatılmasına ilişkin taleplerinin karşılanması amacıyla bazı vergi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı.

Muhtasar, damga vergisi, katma değer vergisi ve yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı. Her yıl Ocak ayının başında yıllık olarak tahakkuk etmiş sayılır. Taksit Ocak ayı sonuna kadar, 2. Ancak, belediye meclisleri yıllık ilan ve.


KDV ödeme süreleri uzatıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Bu muhtasar beyanname verme süresini Mart’tan Mart’a uzattık. Gelir İdaresi Başkanlığı. Son Güncelleme: 14.

Damga ve yıllık gelir vergisi beyanname verme süreleri uzatıldı. Nisan gün sonuna kadar. Eylül Pazartesi günü sonuna kadar uzatıldı. Kıdem Tazminatı: 13. DEME VE KAZANÇLARIN TÜRÜ. Kurumlar Vergisi Kanunu’nun ve 30. Ayrıca belediyelerin aylık vergi payı ödemelerinde borçlarına karşılık yapılan milyar TL’lik 3. Ana Sayfa » Ekonomi. BEYANNAME VERİLME SÜRELERİ UZATILDI. Açıklamaya göre 25. Bakan Albayrak açıkladı!


Muhtasar damga vergisi katma değer vergisi ve yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı. Mart ayında verilecek beyannamelerin süreleri uzatıldı. Muhtasar beyannameler, damga vergisi beyannameleri ve katma değer vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı.


Ağbal, TGRT Haber’de katıldığı programda, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Kurban bayramında beyanname (KDV, Muhtasar ) verme süreleri uzatılacak mı?


Birinci sınıf tüccarlar ile serbest meslek erbabı hakkında 2. Tüm finans haberleri uzmanpara.

FERSUDE - Hazine ve M. Eylül beyanname verme süreleri uzatıldı mı? Yeni oluşan durumda beyanname türleri itibarıyla beyanname verme ve ödeme süreleri aşağıdaki gibi olacaktır. KDV ve Muhtasar Beyan Verme Süreleri Uzatıldı. Söz konusu Sirkülere ulaşmak için tıklayınız.


HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder