20 Eylül 2018 Perşembe

Karayolu taşıma yönetmeliği değişiklik

KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK. YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 1. TL olan Kbelgesi 10. TL’ye düşürülmüştür.


Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılığı yapacanlara.

Birinci fıkrasının (ç) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Nusret Ertürk tarafından yazıldı. Eski yönetmelikte yetki belgesi almak için gerekli şartlar, terminal kullanma zorunluluğu gibi maddeler yenilendi.


Aynı yönetmeliğin 73’üncü maddesine göre bu değerlendirmeyi yaptırmayan sürücüleri çalıştıran firmalar için para cezası, yetki belgesinin iptali ile ceza koşulları belirtilmiştir. Buna aykırı hareket. Rve Ryetki belgeleri herhangi bir işleme gerek kalmadan taşıma işleri. Değişiklik metnine.


Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Web Sitesi.

Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız. KTY DEĞİŞİKLİKLER İŞLENMİŞ HALİ-03. Kyetki belgesi için başvuran gerçek kişilerin asgari kapasite şartı tondan tona düşürülmüştür.


Madde İncelemek için Tıklayın. TARİHİNE KADAR UZATILMIŞTIR. Yapılan değişikliklerle birçok ibare yürürlükten kaldırılırken, korsan taşımacılık yapanlara ağır cezalar geldi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 25.


Karayolu taşıma yönetmeliğinde değişiklik. Mesleki Eğitim Mesleki Belge. SRC, ODY, ÜDY Belgesinde Yüksek Başarı. GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ Neden. Bilindiği üzere 31. Kocaeli Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası. Arkadaşlar merhaba, Aşağıda yazılı yönetmelikle ilgili uygulama yapan arkadaşlar varsa bilgilerini bizlerle paylaşırlar ise çok memnun olurum.


Firmaların kendi malını ya kendi araçları yada anlaştıkları şahıs araçları ile taşıttırmaları sıkça rastalanan bir olaydır. Başlangıç ve Temel Hükümler.

Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Marmaris Ticaret Odası. Bu değişikliklerden ilki ve belki de en önemlisi, oto kiralama işletmeciliğinin yönetmelik kapsamından çıkarılması oldu. Yetki Belgesi Türleri.


SAYILI KANUNA EK VE DEĞİŞİKLİK GETİREN. Bir yıl daha ertelendi! Yönetim Kurulu Kararı (Asıl) 05.


Taşıma, nakliyat ya da benzeri bir iş yapmak istiyorsanız, SRC nedir, taşıma yetki belgesi nedir, SRC ve yetki belgesi arasındaki fark nedir mutlaka bilmelisiniz. SRC çeşitleri, yetki belgesi çeşitleri, SRC ve yetki belgesi almak için yapılacaklara dair tüm bilgilere yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder