27 Eylül 2018 Perşembe

Green card başvurusu nasıl yapılır

Bu yüzden İngilizce dil zayıf olanlar başvuruda zorlanmaktadırlar. Bu konuda internette yüzlerce yanıltıcı veya dolandırıcı internet sitesi mevcut. Bu siteler veya kurumlar belirli ücretler talep ederek sizin adınıza 3-yıl arası başvurularınızı yapacaklarına dair vaat ederek zengin olmakta. Siteye girdiğinizde ilk açılan sayfada aşağıda gördüğünüz bölüm gelecek.


Bir çok şirket veya kuruluş sizlerin adına başvuru yapmaktadır. Başvurmaya uygun musunuz?

Tüm bilgilerini eksiksiz doldurmaları yeterlidir. GREEN CARD BAŞVURU FORMU. Birçok vizeden oldukça avantajlı olan green card aslında çeşitlilik vizesi olarak kayıtlarda geçmektedir.


E-posta adresi açmak kadar kolay bir. Bunun için her yıl Amerika Hükümeti çekilişi düzenlemektedir. Whatsapp ile Ulaşmak İçin Tıklayın. Green Card Vatandaşlık.


Abd’de oturma ve çalışma izni sağlayan bir program. Bu soruya verilen yanıta bakılarak, başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bilmeniz gereken, herhangi bir ücretin olmadığıdır. Yalnızca lise mezunu olmanız gerekmektedir.


Bu kartı alarak yıl sonra türk vatandaşlığını kaybetmeden ABD için de vatandaşlık alabilirsiniz. Web sitesinden kaynaklı herhangi bir sorun yaşamamak için son günlere bırakmadan başvuru yapmanızı tavsiye. Amerikan göçmenlik bürosunun resmi intenet sitesinden çok fazla bir ingilizce dil gereksinimi olmadan başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilirsiniz.


Her yıl yapılan başvuruların milyondan fazlası başvuru esnasında yapılan hatalardan dolayı işleme dahi alınmıyor. Peki yıllardır süregelen green card tam olarak nedir, green card ne işe yarar, şartları nelerdir, green card başvurusu nasıl yapılır ? Gelin birlikte cevaplayalım. Ancak başvuruyu eksiksiz ve doğru yapmanız gerekmektedir.


Ancak, ABD Hükümeti’nin başvuru sitesi yılın sadece iki aylık döneminde açık olması, formların İngilizce ve karmaşık olması, tüm başvuru bilgi ve fotoğrafların bir kere de sisteme giriş yapılmasının gerektirmesi ve hiçbir destek biriminin olmaması nedeni ile başvuru. ABD hükümetinin her sene çekilişle dağıttığı, tüm dünyadan yaklaşık bin kişiye verilen bir göçmenlik hakkına sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?


Ekim Salı günü başlayan başvurular Kasım Cumartesi günü saat 12. Kurum tarafından istenen belgeler sürekli değişmektedir. Bu bildiğiniz gibi çalışarak elde edebileceğiniz bir yarışma değil, sadece kaydolup piyangonun size vurmasını bekleyeceğiniz bir süreç.


Posta, elden evrak. Bunlardan birincisi en az lise mezunu olmaktır. Tüm başvuru sahipleri eşit haklara sahiptir. Ancak her yıl olduğu gibi bu yıl da bir çok bilgi kirliliği bulunmakta.

Amerika, ülkesinde yaşamasına izin vereceği insanlar için bir çekiliş düzenliyor ve bu çekiliş. Bu yazımızda green card nedir konusunu ele alacağız. Bu büyük fırsatı yakalayabilmek için ise yapmanız gerekenler oldukça basit.


Sizde yeşil kart başvurusu yaparak bu hakkı elde edebilirsiniz. Amerika’da süresiz yaşama ve çalışma vizesi artık hayal değil.


Bir önceki yazımda green card ile ilgili birkaç ayrıntı ve bilmeniz gereken şeyler hakkında bahsetmiştim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder