28 Eylül 2018 Cuma

Evize rusya

Visit e -visa-russia. Russia E -visa Support. Petersburg ve Leningrad bölgelerinde geçerli olacak.


Seyahat Belgesi’ olarak adlandırılsalar dahi diğer belgeler e-Vize başvurusunda kullanılamaz. Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz.


Vizenizi indirebileceğiniz link e-posta adresinize gönderilecektir.

Vize için başvurmak isteyen bireylerin dikkatle sitemizi incelemesi tavsiye olunur. Sitemizde bulunan bilgilendirmeler sizlere belgelerinizi doğru bir şekilde hazırlamaya yardımcı olacaktır. Moskova ve St petersburg harika birer şehir. Bu kararname doğrultusunda aralarında Türkiye’nin bulunduğu toplam ülke vatandaşı St.


Bu süre içinde yapılan giriş tarihinden sonrasında güne kadar Rus bölgesinde kalma izni verir. Lütfen unutmayınız ki pasaportunuzu teslim almak için tarafımızca verilen orjinal fişin elinizde olması gerekmektedir, bu fişi başvuru esnasında teslim alabilirsiniz.


В целях обеспечения безопасности государства, защиты здоровья населения и. Arayın hemen vizenizi alalım.

E-vizeler, en fazla günlük süre için ücretsiz olarak verilecek, en fazla gün kalma hakkı tanıyacaktır" denildi. Kaliningrad e-Vizesi. Zarina Doguzova, rosturizm, rusya vize. Başvurunuz için servis ücretimiz 10$’dır.


Bordo pasaport sahiplerinin vize alması gerekmektedir. Gün bitmeden çıkmak zorundasınız. Formdaki kişisel bilgilerin hatasız bir şekilde doldurulması gerekmektedir. Daha önce iş adamı ve uzun yol taşımacılığı yapan şoförlere yönelik kaldırılan vize konusunda bir başka esneklik de, Leningrad Bölgesi’ne seyahat edecekler için sağlandı.


Rusya Federasyonu St. Belgeler hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçiniz. Sınır geçişinden en geç dört gün önce yapılmalıdır. E-vize bir ay boyunca geçerlidir, ancak giriş bölgesinde izin verilen ikamet süresi sadece gündür.


Varış ve ayrılış günlerini içerir. Bu sebeple ile belli turistik şehirleri için e-vize (elektronik vize) uygulaması başlatmıştır. Ankara Ofisimiz : Tunali Hilmi cad.


Kararlarda değişikler söz konusu olabileceği için de güncel takipler önemlidir. Bu vize sistemiyle basitleştirilmiş vize uygulaması gerçekleşmiş olacak.


Umuyorum ki turizm endüstrisinin.

Ticari vizeler tek girişli, iki ve de çok girişli olarak. Eskiden vizesiz girebildiğimiz bu ülkeye şimdilerde vize ile girebilmek oldukça üzücü olsa da yapacak bir şey yok sanırız.


Vizeler en fazla gün süre için ücretsiz verilerek, gün kalma hakkı. Bakanlığa göre, turistin ücretsiz olarak elektronik vize alabilmesi için seyahat tarihinden en geç dört gün öncesine kadar Rus Dışişleri’nin özel sitesindeki elektronik formu doldurarak. Eğer birden fazla giriş yapacaksanız bunun seyahat planınızda.


Merkez Ofisi: Mesihpaşa Mah. Aradaki diplomatik krizler sonrasında belki bu süreç biraz uzayabilir fakat yine de kesin bir bilgi verilmemektedir. Aksi takdirde ülkeye giriş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder