24 Eylül 2018 Pazartesi

Beyanname verme süreleri uzatildi mı

Beyannameler uzatıldı mı? Son Güncelleme: 21. KDV beyanname verme ve ödeme süresi uzatıldı 21. Yeni oluşturulan beyanname verme ve ödeme süreleri ise aşağıda belirtildiği gibi olmuştur.


Beyanname verme süreleri uzatildi mı

Corona virüsü ile mücadele kapsamında gelir vergisi beyannamelerindeki süre de uzatıldı. Geçici vergi süresi hakkında mali müşavir ve muhasebe görevlilerinin araştırması devam ediyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal, muhtasar, KDV ve gelir vergisi beyanname verme sürelerinin.


KDV ödeme süreleri uzatıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Peki, bu sene kira vergisi beyanname verme süresi uzatıldı mı? Kanal İstanbul bu tehlikeye karşı şart! Nisan Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar verilebilecek.


Beyanname verme süreleri uzatildi mı

Tüm meslek mensubu vatandaşlarımıza Pratik Vergi Ailesi olarak işlerinde başarılar ve kolaylıklar dileriz. Sizlerinde soru veya görüşleriniz olduğu takdirde bizlerle iletişime geçebileceğinizi hatırlatırız. Her yıl Ocak ayının başında yıllık olarak tahakkuk etmiş sayılır.


Beyanname verme süreleri uzatildi mı

Taksit Ocak ayı sonuna kadar, 2. BEYANNAME VERME SÜRELERİ UZATILDI. Sirküler yayınlanmıştır. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 29.


Aşağıda yazılı olan unsurlar verilecek olan beyannamede gider olarak düşülüp, kalan tutar üzerinden vergi verebilirsiniz. HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI. Mükelleflerin ve meslek mensuplarının beyanname verme sürelerinin uzatılmasına ilişkin taleplerinin karşılanması amacıyla bazı vergi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı.


Nasıl başvuru yapılır? Kira vergisi beyanname verme süresi bugün sona eriyordu. Haberin Etiketleri : Kira beyanname verme süresi uzatıldı mı, kira beyannamesi. Bu muhtasar beyanname verme süresini Mart’tan Mart’a uzattık.


Eylül Pazartesi günü sonuna kadar uzatıldı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, yıllık gelir vergisi beyanname verme ve ödeme sürelerinin uzatıldığını duyurdu.


Vergi beyanname verme süreleri Mart’a uzatıldı” Vergi beyanname verme sürelerinin Mart’a uzatıldığını açıklayan Ağbal, “Mart ayının yoğunluğunu dikkate alarak beyanname sürelerini uzattık. Bu ayın 23’ünde muhtasar beyanname verilmesi gerekiyor.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Eylül beyanname verme süreleri uzatıldı mı ? KAPSAM İşbu çalışma.


Ayrıca Belediyelerin aylık vergi payı ödemelerinde borçlarına karşılık yapılan 3. Mart Pazartesi çalışma saati sonuna kadar verilmesi gereken vergi beyannamelerinin verilme süreleri, Mart Salı günü sonuna kadar uzatıldı. Senede iki eşit taksit halinde ödenen kira gelir vergisinde öncelikle beyanname veriliyor.


GİB tarafından yapılan açıklama ile beyan verme süresi Mart’a ertelendi. RTÜK Başkanı maaş mı alıyor?


Muhtasar, damga vergisi, katma değer vergisi ve yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme süreleri uzatıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder