30 Ağustos 2018 Perşembe

Mutfak eşyaları İsimleri türkçe

A veya an çoğul isimlerle kullanılmaz. Genellikle isimlerin sonuna getirdiğimiz -s takısı ile isimleri çoğul yapabiliriz. Ancak ismin sonundaki harfe bağlı olarak -s takısı değişiklik gösterebilir.


Sonu ‘o’ harfi ile biten isimler -es takısı alır. Bugün İngilizcedeki bazı mutfak aletlerinin isimlerini öğreneceğiz.


Eğer yemek yapmayı seviyorsanız (ya da herhangi bir nedenle mutfakta çok vakit geçiriyorsanız), mutfak aletlerinin İngilizce isimlerini öğrenmek kötü bir fikir olmayacaktır.

Bir çok mutfak aletini merak eden takipçilerimiz var. Sıcacık bir çay keyfi için kullanılan çaydanlık, şık sofraların vazgeçilmezi yemek takımları, mutfak eşyaları arasında sıklıkla kullanılmakta olan eşyalar arasında yer almaktadır. Ahşap mutfak eşyaları, çeşitli işler için yaygın olarak kullanılmıştır.


Ekmek hamuru tahta oluklarda yoğrulur ve ardından tahta veya hasır kâselerde kabarmaya bırakılır. Tahta tokmaklarında tereyağı yapılır. Bal ve qatiq tahta kaplarda saklanır. Metalik ve emaye kaplar, tavalar, çiniler ve cam eşyalar dahil olmak üzere ticari olarak üretilen mutfak eşyaları, 19.


Değişik mobilya ve ev gereçlerinin İngilizce isimleri.

Okunuşu mirrır olan mirror, ayna demektir. Tem 20- Aşağıda İngilizce sınıf eşyaları ve okunuşları verilmiştir.


Eski mutfak eşyaları dediysek bazıları hala aktif olarak hayatımızda, onları öyle bir sahiplenmişiz ki atsanız atılmıyor, satsanız satılmıyor. Biz de hayatımıza onların varlığıyla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Aşağıda üzerinde İngilizce oturma odası eşyaları ile ilgili kelimeler yazılı küçük kartlar göreceksiniz.


Sonra üzerine tıklayarak doğru cevabı öğrenin. Anlamını tahmin etmeye çalışın. Evde kullanılan araç gereçler. Eşyalarının İsimleri ve Okunuşları.


Solmazer, zücaciye, cam eşya, şişecam ve piyasa ürünleri ticareti alanlarında faaliyet göstermektedir. Türkçe okunuşları ile birlikte.


Mutfağımızda kullandığımız birçok eşya ve aletin isimlerinin İngilizce karşılıklarını ve örnekler içerisindeki kullanımlarını inceleyeceğiz. Mutfak = Kitchen Tabak = Plate Yemek Kaşığı = Table Spoon Çay Kaşığı = Tea Spoon Çatal = Fork Bıçak = Knife Kepçe = Ladle Çaydanlık = Teapot.


Ağaçkakan ⇔ Darkırok, Darkut Akrep ⇔ Dûpişk At ⇔ Hesp Ayı ⇔ Hirç Arı ⇔ Mêş Atmaca ⇔ Başok Aslan ⇔ Şêr Böcek ⇔ Kêzik Baykuş ⇔ Kûnd Balık ⇔ Masî Balina ⇔ Gamasi Boğa ⇔ Ga çekirge ⇔ kulî dev ⇔ hêştir deve kuşu. Bilge Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, endüstriyel ve ev mutfağına yönelik paslanmaz çelikten mutfak gereçleri üreten firmaların öncülerindendir.


O zaman doğru yerdesiniz. Kürtçe dersler serimize devam ediyoruz. Bilindiği gibi İngilizce artık bütün dünyanın kabul gördüğü ortak bir dil haline geldi.

Diğer dünya ülkelerinde olduğu. Son gelişmelerden ve etkinliklerden haberdar olmak için e-postanızı girin. Kolayca İtem İdleri TÜRKÇE.


Login Store Community Support Change language View desktop website. Elektrikli Mutfak Aletleri Teknolojinin gelişmesi ile birlikte ev aletlerinin işlevlerinde, tasarımlarda ve fiyatlarında da farklılıklar görülür.


Geçmiş yıllarda sınırlı sayıda ve belirli özelliklerde üretilen elektrikli ev aletleri, günümüzde farklı tasarım ve renk seçenekleri ile mutfakların dekorasyon görevini de üstlenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder