22 Ağustos 2018 Çarşamba

İnstagram kullanıcı adı ne zaman boşa düşer

Evet aynen öyle değiştiği zaman boşa düşer. Kullanıcı adı boşa düşmesi 9. Giriş Yap Kayıt Ol.


Silinen kullanıcı adını geri almak normal şartlarda instagram kurallarına uygun değildir. Hesap kapatıldıktan sonra üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra bu isim boşa düşer.


İnstagram kullanıcı adı ne zaman boşa düşer

Instagram Ticari Olmayan Konular  Webmaster Forum - R10. Alan adları ne zaman boşa düşer ? Zaman için satın aldığınız alan adlarını boşa düşebilir.


Yani bir alan adı satın aldığınız zaman ömürlük olmaz. Eğer böyle bir işle ilgileniyorsanız her zaman takipte olmalısınız.


İnstagram kullanıcı adı ne zaman boşa düşer

Yoksa satın aldığınız ve uzun süredir markanızın internet sitesini domain. Bu süreçte yapmanız gereken tek şey bu kullanıcı adını almayı denemek. Domain aldığım zaman tekrardan yenilenmeli mi?


Böylelikle eski kullanıcı adınıza geri dönmek isterseniz bir başka kullanıcının bu ismi. Eğer aynı kullanıcı adıyla hesap açabiliyorsanız bu hesabın boşa düşmüş olduğunu gösterir, ama eğer ki deneyip deneyip yine de aynı kullanıcı adıyla hesap açamıyorsanız bu demek oluyor ki kullanıcı adı henüz boşa düşmemiş. Bir instagram kullanıcı adının ne zaman boşa düşeceği instagram analizleri tarafından saptanır ve bu durumda ne yazık ki bunun ne.


Manuel dışında bir domain ne zaman boşa düşer sorgulama aracı ile de domain düşme zamanını kontrol edebilirsiniz. Her ne kadar %1başarılı sonuçlar vermese de otomatik komutlar ile işlem yapıldığından dolayı böyle bir araca ihtiyaç duyabilirsiniz.


Eğer kontrol ettiğiniz domain backorder yapılmamışsa yakalama şansınız da bir o kadar artacaktır. Süresi uzatılmayan domainin durumu ne olur ? Ek olarak buradaki dökümanı okumanızda fayda var. Merhabalar arkadaşlar, Bugün ki yazımızda bir domainin yaşam süresi ve ne zaman düştüğü konusundan bahsedicez.


Bu sorunun cevabı için net bir süre vermek mümkün değildir. Bundan sonraki kullanıcı adınızı bir başkası alabilir ve bunu kullanabilir. Emaili deaktif ettim, instagramın yardım bölümüne yazarak. Epostam zaten kullanımda” kısmından.


İnstagram kullanıcı adı ne zaman boşa düşer

Reklamlar Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması instagram da şifrenizi biliyorsunuz fakat kullanıcı adınızı mı unuttunuz ? Eğer kullanıcı hatanızda hata varsa “Hesap Bulunamadı” şeklinde uyarı alırsınız. Bu kullanıcı adınızın doğru olmadığını gösterir. Tam olarak gün sonra. Genelde gün sonra.


Hesabınıza giriş yaparken telefon numarası, e-posta adresi veya kullanıcı adınızla giriş yapılmaktadır. Bu kısımda “Bir Hesap Ekle” sekmesine tıkladığınız zaman sağ tarafta (numaralı görünüm) instagram hesabınızın reklam hesabınıza bağlanmasını sağlayabilirsiniz.


Mevcut bir hesabı bağla tikini seçerek instagram kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra reklamlarınız seçtiğiniz hesap altında gösterilecektir. Onun dışında instagram uygulamasında istediğiniz isme dair hesap açılmış ama hesap pasif gözüküyor herhangi bir paylaşım yapılmıyor. Ne olursa olsun instagram o hesabın kullanıcı adını sizlere vermeyecektir. Kapatılan hesap boşa düşmesi tamamlanırsa o şekilde.


Kısaca bir domain düşme süresi hesaplama yaptığımızda yaklaşık gün sonra domain süresi sona erer diyebiliriz. Aslında domain süre bitiminden itibaren belli domain periyotları vardır. Bazen ne kadar yetenekli olsan bile keşfedilme fırsatı yakalayamazsın, işte o zaman iş yine sana düşer.


PATRON ARTIK SENSİN. Tüm sosyal medya hesapların için en az bir servisimiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder