20 Temmuz 2018 Cuma

St petersburg elektronik vize başvurusu

Zehra Hanım Merhabalar, St. Davetiye ile çıkartılacak vizenin geçerlilik süresi daha uzun olacaktır. Petersburg vizesi için ister elektronik vize başvurusu yapabilirsiniz.


Başvuranların fotoğraflarını ekleyip, kişisel bilgilerini sisteme girmeleri yeterli olacak. Kültürel merkez oluşunun yanı sıra zarif binalarıyla da bilinir. Türk vatandaşları St.


Merkez Ofisi: Mesihpaşa Mah. Günde vizenizi gelmenize gerek kalmadan alıyoruz. Güvenilir, Hızlı, Kolay. PETERSBURG AND THE LENINGRAD REGION WITH AN E-VISA! Aynı zamanda kişi, bu e-vizeyle St. Giriş ve çıkışların. Sadece turistik ziyaretleri kapsayacak olan bu kolaylık ile vize işlemleri. Peterburg’un soğuk iklimi ve sert rüzgârları nedeniyle işçi güvenliği had safhada tutulan inşaatta milyon ‘adam saat’ boyunca ölümlü iş kazası yaşanmadı.


E-vizeler, en fazla 30. Bu vizeyi alabilmek için ise başvuru şartlarını yerine getirmeniz gerekir. Ayrıca gün kalma hakkı da. Daha önce iş adamı ve uzun yol taşımacılığı yapan şoförlere yönelik kaldırılan vize konusunda bir başka esneklik de, Leningrad Bölgesi’ne seyahat edecekler için sağlandı.


St petersburg elektronik vize başvurusu

E- vize uygulaması St. Ekim’den itibaren başlayacak. Her şeyden önce, konsolosluk çalışanlarının elindeki veya konsolosluk web sitesinde bulunan anket formunun doldurulması zorunludur. Ankete tek renkli bir fotoğraf eklenmiştir.


St petersburg elektronik vize başvurusu

Vize belgeleri listesi. Bahse konu kararname ekinde. Yaklaşık dolarlık. Rusya Dışişleri Bakanlığı, St. Acil vizenin maliyeti, basit bir kısa vize kadar iki kat daha yüksektir. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Diğer şehirler için vize aracı şirketleri kullanarak haftada vizenizi alabilirsiniz. Jbelgeniz var ise vizenizi ülkeye girişte veya Ankara Vietnam Büyükelçiliği’ne başvu.


Doğudaki Vladivostok’ta test rejiminde başlatılan elektronik vize uygulaması geçen sene batıda yaygınlaştırılmıştı. Kaliningrad’ı bin, St. No:8A Şişli, İstanbul. Elektronik vize St.


Home petersburg vizesi. Bakanlığa göre, turistin ücretsiz olarak elektronik vize alabilmesi için seyahat tarihinden en geç dört gün öncesine kadar Rus Dışişleri’nin özel sitesindeki elektronik formu doldurarak.


St petersburg elektronik vize başvurusu

Yapmanız gereken tek şey e- vize başvurusu için bize pasaportunuzun fotoğrafanı yollamak. Ekim itibariyle başvurular başlayacaktır.


Bu sebeple ile belli turistik şehirleri için e- vize ( elektronik vize ) uygulaması başlatmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder