25 Temmuz 2018 Çarşamba

Eticaret sitesi

Alıcı ile satıcıyı birleştiren tam bir pazaryeri (C2C) e ticaret yazılımı sunuyoruz. Sizin de hemen bir alışveriş merkeziniz olsun. E ticaret sitesi kurmak istiyorum düşüncesinden nasıl kurarım düşüncesine geçiş yaptığınız için bizimlesiniz. Profesyonel e ticaret sitesi kurmak için takip edebileceğiniz belli adımlar ve hayata geçirmeniz gereken işlemler mevcut.


E-ticaret Sitesi Yaklaşık ay araştırma yaptım e-ticaret sitesi yaptırmak için, bir çok firma ile konuştum.

Sizlerle konuştuğumda diğer e-ticaret sitesi satan firmalarda ek ücret ile yapılan eklentilerin zaten paketlerinizde olduğunu öğrendim. Sitemize üye olup dakika içinde e-ticaret sitenizi açabilir, hemen ürün ekleyebilir ve satış yapmaya başlayabilirsiniz. Kolay kurulumu ve sade yönetim panel yapısı ile e-ticaret sitesi açmak sanıldığından daha kolay. Shopgez ile satışlarınıza yeni ivme verin.


E-ticaret sitesi kurmanın sanıldığı kadar zor olmadığını söyleyebiliriz. Hazır e-ticaret paketlerimizden size uygun olanı seçerek ürünlerinizi yükleyerek satışa başlayabilirsiniz. Paketlerimizde e-ticaret sitesi kurulumu için ücretlendirme bulunmamaktadır.


IdeaSoft e-ticaret paketleri, otomatik olarak kurulur ve kullanımınıza sunulur.

Kurulum sürecinde de ücretsiz olarak teknik ekiplerimizden destek alabilirsiniz. Logo tasarımı iyi bir grafik tasarım bilgisine ihtiyaç olan bir daldır. Yatırım aşamasında insanların çok büyük mebleğlar harcamadan ucuz bir şekilde e-ticaret sitesi kurmak istemeleri e-ticaret sitesi fiyatlarının yoğun bir şekilde araştırıl. Lider E-ticaret Paketleri ile siz de bir e ticaret sitesi kurun.


Ancak e-ticaret yapabilmeniz için bir şirketinizin olması gerektiğini unutmamalısınız. Picnic ürünü ile ücretsiz olarak sade tasarım sahip bir e-ticaret sitesi oluşturabilirsiniz. Sınırsız sayıda ürün listeleyebilir kendi dükkan adınız ve logonuzu kullanabilirsiniz.


Dükkan tasarımı veya daha gelişmiş özelliklere ihtiyacınız varsa, Fox eticaret paketini kullanabilirsiniz. Online Mağaza ile Kazanma Zamanı. Müzayede ve Antika Satış Sitesi. Tatil mekanlarının tanıtımının yapıldığı web sitesi.


BU DOMAİN(ALAN ADI) SATILIKTIR. Firmanız için bulduğunuz ismi iyi düşünmeni gerekir aksi taktirde ileride.


Rengarenk tasarım temaları, hazır ödeme sistemleri, SEO-Adwords - Banner desteği ve dakikada çözüm garantili size özel müşteri danışmanınız ile, siz de e-ticarete hemen bugün başlayabilirsiniz. Fakat e-ticaret sitesi ile fiziksel mağazalarınızın aylık müşteri sayısını bir günde elde etmeniz mümkün.


Lokasyon bağımsız gelir elde edebilmek ! Lider eticaret altyapısı sağlayıcısı ile e-ticaret sitesi kurmak çok kolay.

Birbirinden harika hazır web sitesi ve e-ticaret sitesi tasarımlarından birini seçerek aylık, yıllık ödemeler olmadan hazır site sahibi olun! Ticaret Paketi” sayesinde KOBİ’ler. Hızlı, Modern ve Güvenli. Alternatif Sanal Pos Sistemleri ile Çok Kısa sürede vakit kaybetmeden Ödeme kabul edin.


Engelsiz Yaşam Vakfı unluikinciel. Sizlerle tanıştıktan sonra e-ticaret sitesinde kaliteli hizmetin farkına varmış durumdayım. Whatsapp Modülü HEDİYE ! En büyük e-ticaret sitelerinin kullandığı, Türkiye’nin en iyi e-ticaret alt yapısı ile zaman kaybetmeden başarıyı yakalayın. Judop’u rakiplerinden farklı kılan en önemli yanı kullanımının kolay olmasıdır.


Yazılım üretirken öncelikli hedefimiz sizlerden gelen taleplere en uygun çözümleri aracı olmadan uygun fiyatlarla sunmaktır. E-BÜLTEN ABONELİĞİ.


Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder