31 Temmuz 2018 Salı

Avusturya vize randevu

Schengen vize ücreti avrodan avroya veya yerel para birimindeki karşılığına yükselecektir. Eksik evrak detayı atlanmamalı ve. Pasaport vize başvurunuz boyunca size yardımcı olacağını başvurunuzun başından sonuna kadar takibini yapacağını unutmayınız. Firmamız üzerinden alacağınız hizmet ile hangi.


Yalnızca İstanbul ve Ankara değil, İzmir, Gaziantep, Antalya, Bursa ve Trabzon vize başvuru merkezleri de bulunmaktadır. Davet eden akrabanızın göndermiş olduğu yazıyı başvuru evrakları ile birlikte sunmanız çok önemlidir.

Davet yazınız olduğunda işleriniz daha kolay yürümektedir. Fakat unutulmaması gereken en önemli ayrıntı ise size gelen davet mektubu vize anlamı içermemektedir. Başvuru merkezlerinde aynı zamanda biyometrik bilgi. Bazı evrakların orijinal olması zorunluluğu vardır.


Firma sadece sizden evrakları alıp konsolosluğa iletmektedir. Bu nedenle başvurular geri dönebilmektedir.


Avusturya ’ya seyahat edecek Umuma mahsus Pasaport hamili T. Ancak online sistemlerde bir sorun olduğunda konsolosluk telefonla aranarak randevu alınabilir. Bize vize için başvuru yaptığınızda, sizin için en yakın tarihe vize randevu alma işlemi yapılmaktadır.

Yapmış olduğumuz vize işlemleri sırasında hangi evrakların gerekli olduğunu belirleyerek vize almanız konusunda size uzman desteği sunuyoruz. Bu zaman boşluğunda geçerli olan Seyahat Sağlık Sigortası belgesi de vize başvurusu yapılırken teslim edilmelidir. Tüm bu belgeler tamamlanarak çalışma vizesi için başvuru gerçekleştirilebilmektedir.


Randevunuzun bulunduğu tarih ve saatte vize. Viyana Daimi Temsilciliği ‘de yapacağınız işlemler için randevu alınız. Vize başvurusu yapmadan önce mutlaka gerekli dökümanları hazırlamak zorundasınız. Fransa, İsviçre ve Hollanda gibi ülkelere vize almanızı sağlayan Vfs Global Türkiye’nin İstanbul Harbiye ve Altunizade ilçelerinde, Ankara’da, İzmir’de, Bursa’da, Edirne’de, Antalya’da, Gaziantep’te ve Bodrum’da ofisler.


VFS Global uluslararası çapta en büyük vize firmasıdır. Site Kullanım &amp. Vize Danışmanlık Merkezi randevu alınmasından parmak izine ve dosyanızın eksiksiz bir biçimde teslimine kadar.


Ulusal vizeler, Schengen bölgesinde günü aşan ikamet süreleri için geçerlidir. ADRES: Büyükdere cad.


Uçak gidiş geliş tarihleri davetiye süresi ve seyahat sağlıkları süresi aralığını tespit ettikten sonra randevu talebine bulununuz. Online Vize Başvurusu Yapın. Cumartesi 09:– 15:30. DETAYLI BİLGİ Hollanda vize başvurusu ve diğer tüm vize işlemleriniz için ücretsiz randevu alın.


Daha uzun kalmak istiyorsanız, seyahat amacınıza göre ilgili uzun süreli (D tipi) vize sayfalarımızı inceleyerek gerekli bilgileri edinebilirsiniz. AVUSTURYA DEVLET MEMURU TURİSTİK EVRAK LİSTESİ.


Yaz döneminde ve tatillerde pasaport çıkış süresi uzayabiliyor bu süre içerisinde doğacak gecikmelerden şirketimiz sorumlu değildir.

Konsolosluk randevu sistemiyle çalışmaktadır. Evlilik sebebiyle kimlik değiştirme işleminden dolayı pasaport bilgileri doğrultusunda formun doldurulmasına dikkat edilmelidir. Tarafımca oluşturulacak başvuru randevusu seyahat tarihine göre, vize başvuru merkezin en erken gününde ve saatinde oluşturmaktayız.


Alınan randevuyu size bilgi verip belirtilen gün ve saatte firmamızın yetkili. Transit geçiş vizesi asıl gidilecek. Bunun yanı sıra herhangi bir kurumda çalışıyor olarak gözükmeyen kişiler ve banka hesabında gösterebileceği bir teminatı.


Adınız (gerekli) Telefon Numaranız (gerekli) Arama: Ülkeler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder