29 Haziran 2018 Cuma

Avustralya kırsal vize

Avustralya nitelikli göçmenler için bu hafta yeni bir vize türü açıkladı. Yeni kırsal bölge vize türleri. Göçmenlerin büyük çoğunluğu büyük başkentlere yerleşmektedir.


Bu vize türü geçici bir vizedir. Beş yıl süreyle geçerli olacak.

Federal hükümet, bu yıl yeni bir kırsal vize imkanı sundu. Bazı kırsal bnölgeler bu. Sponsorlu veya Kırsal Kesim destekli çalışma vizeleri ve göçmenlik kategorilerine öncelik tanınacak. Avustralyalı yetkililer ülkeden çıkış yapamayan geçici vize sahipleri için yeni bir vize opsiyonu geliştirdi.


Türkçe belgelerin noter onaylı tercümesinin yapılması gerekmektedir. Vizeniz çıkarsa e- vize onay belgesi e-mail.


Göçmenlik Bakanı David Coleman, eyalet ve topraklar maliye bakanlarının nüfus artışı konularını görüşmek üzere toplandığı Canberra’daki toplantıda girişimi duyurdu.

Bu yüzden seyahat planlarınızın aksamaması için başvurunuzu seyahat başlangıç. Bu kategoriden yararlanarak gelmek isteyenlerden, bir işyerini aday göstermesi istenmeyecek. Burada dikkat edilmesi gereken iki nokta var. Birincisi, iş tecrübenizin kalıcı oturuma başvurduğunuz.


Vize başvurunuz olumsuz sonuçlandığında ödenilen bu ücretlerin iadesi. Nitelikli Kırsal Vize. Büyükesat, Uğur Mumcu Cd. Başvuru yapacağınız vize kategorisine göre aşağıdaki belgeler sunulmalıdır.


Aile - Arkadaş ziyareti: Davetiye, Davet eden kişinin oturum kartı ya da kimlik kartı fotokopisi Turistik: Ote. Eğer puanda kalıyorsanız 1eyalet sponsor vizesine (bu vize size ekstra puan veriyor) başvurun, ama eğer puanda kalıyorsanız 4kırsal vizesine (bu vize size ekstra puan veriyor) başvurun derim. Oturum vizelerin puanlama sistemine yine Australian immigration web sitesinden inceleyebilirsiniz.


Türkiye’den ziyaret edecek Türk vatandaşları için vize talep ediyor. Vizesi olmayan veya vize talebi onaylanmayan hiçbir kişi bu ülkeye giriş yapamıyor. Ama bunlarla sadece kırsal alanlarda karşılaşabilirsiniz.


Arkadaşlardan gelen sorular üzerine sizlere 4Kırsal Sponsor vizesiyle ilgili ayrıntılı bir. Evraklar taranarak sisteme yüklenir.

Avustralyada mühendislik vizesi almak isteyen, öğrenci, yeni mezun yaşın altında kişiler için, yönlendirme, vize danışmanlığı yapan kurum. Pasaportun aslı : ay geçerliliği olmalıdır adet 3. Bu rüya ülkeden vize almak diğer ülkelere benzememekte ve vize çeşitleri çok fazladır.


Bundan dolayı da epey. Projeler, toplumsal ve kırsal kalkınma, eğitim, cinsiyet eşitliği, engelliler, gençlik ve ekonomik güçlendirmede pratik ve somut sonuçlar elde etmeye odaklanmalıdır.


Başvurabileceğiniz vizelerin listesi İngilizce bir şekilde aşağıda. Belli şartları yerine getiren, istenilen evrakları ilgili makama sunabilenlerin, kabul edilerek ülkeye girmesine müsaade edildiği bir vize işlemleridir. Parmak izi vermekle başlayan işlemler silsilesi, istenen diğer tüm. Basvuru aşamaları nelerdir, hangi belgeleri yüklemek gerekir, vize ücreti nedir, kaç günde sonuçlanır?


Kırsal kesimlerde ve şehir dışı bölgelerde benzin istasyonları saat hizmet veririler. Yemek: kahvaltı, akşam yemeği. AUD’a almıştım mesela. AVUSTRALYA ÇALIŞMA VE TATİL VİZESİNİN SİZE FAYDALARI.


CoE yani vize mektubun göndermekte ve bu evrakın vize başvuru dosyanıza eklenmesi gerekmektedir. Bu evrak olmadan vize başvurusu yapılamamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder