26 Haziran 2018 Salı

Avrupaülkeler

Daha önce Beyaz Rusya'nın yanı sıra komşu Avrupaülkeler, her yıl saatin ellerini kıştan yaza ve geriye doğru çekti. Bu rejimde ülke 1991'den 2011'e kadar yıldır yaşıyordu.


Avrupaülkeler

Ancak, 20sonrasında, Rusya Federasyonu bu uygulama, aynı yıl benzer bir kararın kullanımını reddetti ve devletin gücünü aldi. Mart, Belarusians olarak, her zamanki gibi, yaz saati modunda.


Daha önce Beyaz Rusya'nın yanı sıra komşu Avrupaülkeler, her yıl saatin ellerini kıştan yaza ve geriye doğru çekti. Bu rejimde ülke 1991'den 2011'e kadar yıldır yaşıyordu. Ancak, 20sonrasında, Rusya Federasyonu bu uygulama, aynı yıl benzer bir kararın kullanımını reddetti ve devletin gücünü aldi. Mart, Belarusians olarak, her zamanki gibi, yaz saati modunda.


Amerika birleşik devletleri, kanada, avustralya, rusya ve avrupaÜlkeler, bizim leadin pazarımızdır. O kutusu adreslerine gemi yok.


Brezilya, rusyaMüşteriler lütfen ems'yi seçin, böylece gümrükten daha hızlı geçebilir. Amerika birleşik devletleri, kanada, avustralya, rusya ve avrupaÜlkeler, bizim leadin pazarımızdır. O kutusu adreslerine gemi yok.


Avrupaülkeler

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle Avrupaülkeler arasında maske ve koruyucu ekipman savaşları yaşanıyor. Brezilya, rusyaMüşteriler lütfen ems'yi seçin, böylece gümrükten daha hızlı geçebilir.


Avrupaülkeler

Uzak alan ücreti hariçDHL/UPS web sitesinde uzak bölgelerde listelenen adresler için, ekstra abd doları tahsil edilecektir. En iyi Araba Toyota Camry XV20~ 20araba dikiz Back Up ters kamera setleri/orijinal ekran uyumlu /park kamerası dan stopa. Için Bu Ters Kamera.


En iyi Araba Android multimedya Opel Corsa için 2020202020CD DVD OYNATICI radyo GPS navigasyon sistemi HD ekran TV dan stopa. Adaptör/Kablosuz Alıcı Verici.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder