25 Mayıs 2018 Cuma

Plaka randevu

Internet Explorer kullanıyorsanız Uyumluluk Görünümünü çalıştırınız. Artık plaka yenileme ve değiştirme işlemlerinde YENİ sisteme geçildi. Sana en yakın lastikçiden kolayca randevu al ve bekleme. Bu bilgiler dahilinde siz de rahatlıkla randevu alabilir ve bu konular hakkında geniş bilgilere ulaşabilirsiniz.


Trafik tescil randevu işlemleri internet üzerinden her ilin trafik tescil şube müdürlüğünün randevu sayfaları üzerinden gerçekleştirilmektedir. IEM randevu sistemi sayesinde özel güvenlik kimlik müracaatı, kimlik değiştirme, özel güvenlik randevusu, trafik tescil işlemleri.

Bilhassa büyük illerimizde randevusuz olarak başvuru yaparsanız, bir takım sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Açılan sayfadaki işlem türü kısmından “trafik. Randevu gün ve saatinizde eski plakalarınız (sökmeniz gerekli), randevu çıktısı, kimlik ve ruhsat fotokopisi ile ilçe emniyete gidiyor ve eski plakaları teslim ediyorsunuz.


Sonrasında size ufak bir makbuz veriyor ve onunla en yakın şoförler ve otomobilciler odasına gitmeniz üzere yönlendiriliyorsunuz. Herhangi bir odaya gitmeniz yeterli, illa şuraya buraya gidin diye bir.


Randevu almak için o ilin emniyet müdürlüğü sayfasını ziyaret etmek zorundasınız. Gördüğüm kadarıyla bu konuda bir karışıklık yaşanıyor.


Laa plaka istanbul ili için geçişi zorunlu seri olup bu yazımızda servis araç plaka değişikliği, Laa plaka için gerekli evraklar, Laa plaka randevu, Laa plaka noter işlemleri, Laa plaka nasıl alınır ve diğer Laa plaka serisi hakkında öğrenmek istediğiniz tüm detaylara yer vereceğiz.

Daha sonra istenilen belgelerle beraber ilgili şubeye başvuruluyordu. Fakat plaka işlemleri noterliklere geçiş yapınca bu sistem değişti.


Artık işlem öncesinde plaka yenileme randevusu almaya gerek yok. EM Randevu Saatleri Nedir? Bu saatlere dikkat ederek randevu almayı deneyebilirsiniz. Emniyet Müdürlüğü randevu saatleri akşam 21:ile 22:saatleri arasında açılmaktadır.


Randevular sınırlı olduğunu da göz önünde bulundurulursa randevu alırken işlemleri hızlı bir şekilde yapmanızı öneriyoruz. Satın alma işlemi için bir gün süre içinde EGM plaka ayırtma işlemi yapıp plakayı satın alabilirsiniz. Aynı şekilde plaka randevusu için EGM’nin resmi internet sitesinden randevu almalısınız.


Bir plaka, gerekli standartlara uygun değilse araç muayenesinden geçmez. Dudullu Tüvtürk muayene istasyonuna randevu aldım istasyona gittiğimde plakadaki harf hatasından dolayı muayene mi yaptıramadım hatanın benim olduğumu söylediler ancak yazılan plaka ile tescil belge numarası eşleşiyor sistem bunu onaylıyor demek ki sistemsel bir hata.


Hemen plaka yenileme nasıl yapılır adım adım öğrenmek için aşağı kaydırın. Emniyet Genel Müdürlüğü web sitesi üzerinden randevu alın. Randevu için “ PLAKA NO” yazan yere muayene yaptırmak istediğiniz aracın plakasını yazın.


Plaka Yenileme İçin Randevu Alınmalı mı? Sonrasında “RUHSAT SERİ VE NO” alanına araç ruhsatınızda yer alan belge serisini ve numarasını arada boşluk bırakmadan yazınız ve devam butonuna tıklayınız. Buna ekstra olarak, bu sitedeki sorular bölümünde taşıtınızın plakasıyla.


Rotterdam Türk konsololsluğu randevulu sisteme geçti.

C Rottredam Başkonsolosluğu’ndan randevu. Bu yüzden konunun ipucusu sabah saat 09. En azından ben bu şekilde hallettim. PLAKA YENİLEME dakikada - Duration: 3:12.


Aydın Artır ile faydalı işler 15views. TÜVTÜRK Vehicle Inspection Progress. Hangi seride plaka verme işlemi oluyorsa oradan plaka verilir.


Eğer farklı bir seriden tercih yapmak istiyorsanız özel plaka sınıfına dahil edilir ve işlemler buradan devam eder. Bunun için özel plaka beyanında bulunmanız gerekir.


EGM’NİN resmi sitesinden özel plaka rezerv etmek için randevu almanız gerekir. Paris Başkonsolosluğu E Konsolosluk Randevu Alma ve Sorgulama işlemleri internetten yapılıyor.


Yeni yapılan düzenlemeler ile Paris Türk konsololsuğu randevulu sisteme geçti. Emniyet randevusunu internet ortamı üzerinden e- randevu sistemi ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder