31 Mayıs 2018 Perşembe

Mısır evize

Bu ülkelerin listesini aşağıdaki tablodan bulabilirsiniz. Sizler de aşağıda belirtilen ülke vatandaşıysanız vize uzmanlarımızla irtibata geçerek e-vize başvurusunda bulunabilirsiniz. Mısır Vize Dilekçe Örneği için sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Mısır vize dilekçesi vize kararını etkileyen önemli bir belgedir.


Türkiye’den yapılan başvurularda vize başvuru formu Türkçe olarak de doldurulabilip, form eksiksiz olarak doldurulmuş olmalı ve gerçeği yansıtan beyanlar bulundurmalıdır.

Orta Afrika Cumhuriyeti. Vize aldıktan sonra seyahat tarihim değişirse e-Vizemin tarihini.


Vize Merkezi, alanında profesyonel ekibi ile Mısır turistik vize başvuru işlemlerinde de size yardımcı olacaktır. Mısır Konsolosluğunun online ortamda alınan Mısır e vize uygulaması bulunmamaktadır. Vize harcınızı kredi kartıyla (Visa, Mastercard veya UnionPay) online olarak ödeyebilirsiniz.


Vizenizi indirebileceğiniz link e-posta adresinize gönderilecektir. Avrupa birliği, AB İngiltere ve Avustralya vatandaşlarını için Mısır e vize uygulamaktadır.


Kurumumuz bu konuda da hizmet vermekte olup detaylı bilgiyi uzmanlarımızdan alabilirsiniz.

Mısır Vatandaşları e-Vize ile İnternet üzerinden yapacakları başvurunun sonuçlanması neticesinde Türkiye’ye giriş yapabilirler. Resmi pasaport hamili Mısır Vatandaşlarının ise gün süre ile vizeden muaf olmaları sebebiyle bu kişiler e-vize uygulamasına tabi değillerdir. Randevu Almak İçin Bizi Arayın. Mısır : Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.


Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri vizeden muaftır. Mısır ’a seyahat edecek yolcularımız için Seyahat Sağlık Sigortası Opsiyoneldir. Başvuru sahipleri, E-Vize internet adresinden gerekli bilgileri girmek ve ödemelerini kredi kartı ile yapmak suretiyle vizelerini elektronik ortamda yapabilir. Başvurunun sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi elzemdir.


E-vize başvurusunun başarıyla tamamlanmasının ardından e-vizeler kişinin e-posta adresine gönderilir. Mısır, kuzeydoğuda Gazze Şeridi ile İsrail’e ve Akabe Körfezi’ne, doğu ve güneyde Kızıldeniz’e, güneyde Sudan’a ve batıda Libya’ya sınırı olan bir Akdeniz ülkesidir. Başvurusu işlemde olan yaş altı kişilerin başvuru süreçleri tamamlanıp onayları geldiğinde yaş üzeri.


Biyometrik fotoğraflar, yüz hatlarının ön planda olduğu fotoğraflardır. Yeni e-Vize ile, seyahat eden kişiler Kamboçya havaalanlarında veya yurtdışı konsolosluklarında vize düzenlenmesine gerek olmaksızın üç ay boyunca Kamboçya’ya giriş yapabilirler.


Vize aldığımda Türkiye’ye mutlaka başvurumda belirttiğim tarihte mi giriş yapmam gerekir? Vize başvurusunda paylaştığım bilgilerin güvenliği nasıl sağlanıyor?


Seyahat Belgesi olarak sadece pasaportlar ve (belirli ülke vatandaşları için) kimlik kartları kabul edilmektedir.

Yeni bir düzenlemeye kadar artık vatandaşlarımız vizeye tabidirler. Ankara ve İstanbul’daki konsolosluklardan vize başvrusunda bulunabilirler. Büromuz: Ergenekon mah.


No:1Kat:Harbiye - Şişli - İSTANBUL Merkez Ofisimiz: Cevizlik mah. Fahri Korutürk cad. Mısır yönetimi, vize almak için getirdiği güvenlik onayı şartı sebebiyle 1Katarlı öğrenci Mısır üniversitelerinde eğitimlerine devam edemiyor. E vize için mısır uyruklu için sorun var.


Ben Türk Vatandasligindan Izinlicikis icin basvurmustum. Sanirim Türkiye den.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder