22 Mayıs 2018 Salı

Iphone 6 şebeke aranıyor sorunu

AKAN TEKNİK 118views. Bunun sonucunda da arama yapamıyorsunuz, aranamıyorsunuz ve internete giremiyorsunuz. Kadıköy Cep Dünyası - Duration: 3:09. OS Beta Nasıl Yüklenir?


Aranıyor Hatası Neden Oluşur?

Telefonunuzun anteni. Aşağıdaki işlemleri sırası ile yaparak sorunu gidermeye çalışalım. Arıza servisimizde profesyonel ekipmanlar ve uzman teknisyenlerimiz tarafından giderilmektedir. Genellikle darbe sonucu telefonda bu arıza karşılaşılır bu arızada telefona yazılım atmanın hiç bir faydası olmamaktadır.


Ancak özellikle donanım kaynaklı bir sorun olması halinde çözüm pek de kolay olmaz. Hattım türk telekom,bu sorunu yaşadığım bölgede.


Operatör ayarlarındaki güncellemeler operatörünüzün operatör ağını ve ilgili ayarları güncellemesini ve böylece hücresel ağ bağlantısını ve performansını iyileştirmesini sağlar. Baseband sürümü gözüküyor.

Yaptıklarım, otomatik saat güncellemeyi kapatıp. Genel olarak arıza aşşağıda gördüğünüz parçaların bozulmasından meydana gelmektedir. Bu yüzden birçok faydası görülmektedir.


Profesyonel ekip ve ekipman ile tamiratı yapılması gerekmektedir. Kısa devreye düşen parça sökülüp yerine yeni sıfır parça takılmaktadır. Anakart üzerindeki farklı parçalardanda bu arıza meydana gelebilir.


Problem ile kurtarma yapılarak düzelmez. Sorunun kaynağı anakartınızdadır. Sesler kısık ve cızırtılı gelmeye başladı. Sizlere gerekli bilgiler verildikten onayınız alındıktan sonra cihazınızın onarım süreci başlar.


Darbe ya da sıvı teması Gibi kullanıcı hatalarından kaynaklı bozulması ile oluşan arızalardır. Bu işe yaramazsa hattınızı bir kez çıkarıp tekrar takmayı denemelisiniz.


Son pratik çözüm yolu ise cihazı önce yedeklemek (iTunes ile) ve ardından sıfırlamaktır. Ekran Değişimi Fiyatı 1TL. Sim kart farklı bir telefonda çalışması mevcut bir sorunu yok.


Dolayısıyla buda size şebeke arızası, ses arızası, dokunmatik arızası olarak geri döner.

Bu şirketten Apple aldım. Aldıktan ay sonra sorun başladı. Ardından yeniden gönderdim bu sefer sorunu konuşmak için aradım yetkili servis saat sonra ara dedi. Cihaz aranıyor hatası verdi.


Bir saat sonra aradım neden sürekli arayıp. Böyle şikayetleriniz var ise, huzurlu olun. Yaşadığınız soruna bir çözüm var.


Servisten bana gelen cevap sıvı teması diye bir cevap geldi ne alakaysa. Bunun nedeni dokunmatik entegresinin arıza yapmış olmasıdır. Arızalı parçayı değiştirerek sorun çözülüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder