17 Nisan 2018 Salı

Vietnam vize onay mektubu

Vietnam vize onay mektubu

Siz kapıda yeni bir vize başvurusu yapmayacaksınız. Sizin için almış olduğumuz vize onay mektubu vizenizin onaylandığını taahhüt eder ve onaylanmış vizenizin kapıda basılmasını, sonrasında da ülkeye sorunsuz bir şekilde girmenizi sağlar. Etiket: vietnam vize onay mektubu. Bu evrak, turistik vize onay mektubu olarak da dile getirilmektedir.


Vietnam vize onay mektubu

Ucuz ve kolay vietnama vize. Vizenizi pasaportunuza işletmek istediğiniz. Hızlı ve garantili vietnam vize başvurusu. Tüm Merak Edilenler.


Fakat okuduklarımdan sonra kafam biraz karışmıştı. Aslında hiç de zor değilmiş. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Burda acente bir nevi size sponsor olmuş oluyor.


Vietnam vize onay mektubu

Cbelgesi vize onay mektubu olarak da belirtilmektedir. Bu belgeyi biz sizin için temin ediyoruz. Acente sizin talebiniz üzerine sizin adınıza bir başvuru yapar ve mektupta sizin belirli tarihler arasında turistik bir gezi yapacağınız bildirilir. Vietnam BBelgesi Nedir?


VİETNAM VİZE İSTİYOR MU? Rönesans Vize olarak, sorunsuz ve güvenli bir şekilde onay mektubunuzu sistemler. Bununla beraber eğer seyahatiniz turizm değil ticari amaçlıysa bu durumda Bbelgesi almanız gerekecektir.


Ama gerekli evraklarla uğraşmadan en ucuz ve kolay yolu şu şekilde: Öncelikle “visa approval letter” yani vize onay mektubu almanız gerekiyor. Vize harç bedeli yanlızca USDcinsinden Nakit olarak tahsil edilir.


Vize Türü: Normal: Hızlı: Acil: Diplomat: İşGünü: İş günü: İş Günü : Ayakadar tek giriş: 80: 90: 110: 0: 3ay ve daha fazlatek. Adres : Dumlupınar mah. Kendileri vietnamda anlaşmalı oldukları bir acente aracılığıyla size vize onay mektubu temin etmektedirler.


Muaf olan birkaç şanslı milletten başka, vize olmadan gelirseniz kesinlikle girişiniz reddedilir. Bazı ülke vatandaşlarının e- vize için başvurma şansı var. Eğer Türk pasaportu haricinde ikinci bir ülke pasaportunuz varsa aşağıdaki resmi sayfadan e- vize alıp alamayacağınızı kontrol etmenizde fayda var. Vize onay mektubu yaklaşık ile gün içinde elinize ulaşacaktır.


Bu formda sizden talep edilenler kişisel bilgileriniz, nerede kalacağınız ve ne amaçla geldiğiniz gibi sorulardan oluşmaktadır. Diplomatik, Hizmet ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeden muaftır.


Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir. Umuma mahsus pasaport sahipleri için kişiye özel gönderilecek vize onay mektubu ile ülkeye girişte vize alınacak olup, göç idaresinden alınan onay mektubu bedeli 55$, ülkeye girişte ödenecek vize bedeli ise 25$’dır. Bu başvurumuzu Whatsapp veya Mail aracılığıyla gerçekleştiriyoruz.


Ortalama iş günü içinde bize belgemiz yine mail aracılığıyla. Yazılı bir onay mektubu alabilirsiniz (varışta vize için ön onay mektubu olarak adlandırılır). Bununla birlikte, internet seyahat blogcuları ile dolu ve varışta vize almakta ısrar eden forumlar doludur çünkü çok daha kolay ve ucuzdur. Sadece size vize onay mektubu verildikten sonra adet fotoğrafı vizenize yapıştırmak için yanınızda bulundurmanız gerekir o kadar.


Bilinmesi Gereken Diğer Hususlar Kimi zaman kavramlar bilmeyenler açısından karıştığı için bazı temel kavramları da anımsatmak gerekir. Daha öncesinde sadece savaşla anılan bu ülke artık doğasıyla, kültürüyle, güleryüzlü ünsanıyla, harika yemekleriyle anılır oldu.


Herhangi bir şekilde evrak da talep etmediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder