16 Nisan 2018 Pazartesi

İcatlar ve buluşlar

Dünya trendleri sık sık değişime uğruyor. Bu kapsamda her yeni gün yeni bir icat ve buluş hayatımıza girmeye devam ediyor. Başarılı bir girişimci olmak istiyorsanız eğer özellikle endüstri sektöründe büyük önem arz eden yeni icatlar ve buluşlar mutlaka ilginizi çekmeli ve bu konuda daima yeni araştırmalar yapmalısınız.


Icatlar, Müthiş buluşlar, Ürün tasarımı hakkında daha fazla fikir görün. Dünyanın en önemli icatları nelerdir ve bu icatları yapan mucitler kimlerdir?


Hiç şüphesiz yapılan her icat insanlığın bilgi birikimine bir katkıdır ve bugünkü medeniyetimizin şekillenmesinde belirli bir paya sahiptir.

Ortaya çıkışında genelde geçmiş yaşantılar, hayal gücü, merak ve çalışma azmidir. Sicilya doğumlu Yunan matematikçi, fizikçi, astronom, filozof ve mühendis. Bazı icatlar sadece belirli bir kitlenin ihtiyacını karşılarken bazı icatlar ise insanlık tarihini ve dünyayı etkilemiştir.


Kuşkusuz dünyanın en büyük icadı nedir sorusunun tek bir cevabı yok. Dünyayı etkileyen önemli icatlar nelerdir sorusuna bir nebze de olsa cevap vermeye çalışacağız.


Büyülü küçük icatlar. Johannes Gutenberg’in baskı makineleri kitap üretiminde çığır açtı. Bunun sonucunda yeni icatlar hakkındaki bilgilerin yayılması hızlandı.

Buluşlar, İcatlar Listesi,Kim Neyi Nerede Ne Zaman Buldu? Milattan sonraki icatlar ve buluşlar.


Tüm bunları bir kenara bırakın ve bu ilginç icatlar arasında yer alan gizli garaja bir göz atın. Hidrolik bir sistemle aracınızı yer altına alıyor ve anlaşılmayan şekilde arabanız ortadan kayboluyor. Böylece bahçenizde de boş alan oluşuyor. Teknoloji, Icatlar, Havacılık hakkında daha fazla fikir görün.


CATLAR – BULUŞLAR VE TARİHLERİ. Bu, Mısırlıların takvimi yapmalarıyla mümkün oldu. Elektronik Aletlerin İngilizce Tanıtımı Televizyon The television is a great gift of modern science. It was invented by a scientist, Baird.


These days it is very popular. It is a good source of entertainment. Televisions have almost replaced the radios and transistors. There are many different.


Cevap: Küçük İcatlar Küçük ama faydası büyük icatlar hayatı fazlasıyla kolaylaştırır. YER ÇEKİMİ Yer çekimini Newton bulmuştur. Kafasına düşen elmayla.

Bu olayla dünya değişti UÇAĞIN İCADI Uçağı ilk Wright Kardeşler icat etmiştir. Kelime anlamı “yeniden doğuş”tur. Sanat, edebiyat ve bilim alanlarındaki gelişmelere verilen addır. Nedenleri: – Coğrafi Keşiflerle birlikte ekonomik refaha ka­vuşan halkın bilim ve sanata önem vermeye başlaması.


Eski Helen ve Roma dönemine ait eserlerin incelenmesi. Harika araçlar, Müthiş buluşlar, Küçük teknolojik ürünler hakkında daha fazla fikir görün. Boeing de bunu biliyor olmalı ki yeni geliştirdiği teknolojik.


Elektrik üreten kıyafetten robot evcil hayvana, “elektronik doktor”dan düşünce okuyan alışveriş arabasına pek çok yeni buluş hayata, yüzyılın gidişatına şekil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder