18 Nisan 2018 Çarşamba

Belarus vizesi için gerekli evraklar

Vize başvurusu hakkında daha fazla bilgi almak için yetkililerimize danışabilirsiniz. Vize başvurunuz için Belarus ’ta ikamet eden bir yakınınızdan davet mektubu almalısınız. Davetiye orijinal olarak sunulmalı ve yetkili makamlarca onaylı olmalıdır. Belarus noterleri tarafından asılları tasdiklenmiş olan Çalışma izinlerinin faks veya e maili başvuru için kesinlikle kabul edilmemektedir.


Belarus Çalışma Vizesi İçin Gerekli Evraklar : 1- Vize bitim tarihinden itibaren en az geçerliliği olan pasaport aslı.

Normal Biometrik arka fon yüzü beyaz iki adet fotoğraf. Belarus Vize Başvurusu için Gerekli Evraklar Nelerdir? C Vatandaşlarından vize istemeyen ülkeler gurubundadır. Belarus veya Resmi adıyla Beyaz Rusya Vize gerekli midir?


Amerika Vizesi İçin Gerekli Evraklar ve vize belgelerini bu sayfadan bulabilirsiniz. Vize uzmanlarımızla görüşmek için arayın.


Belçika’ya seyahat edebilmek için Türk vatandaşlarının pasaportlarının olması ve vize işlemlerini yerine getirmeleri zorunludur.

Cezayir’de ülkeye giriş. Vize almak için gerekli evraklar eksiksiz olarak hazırlandığı taktirde bu işlem sanıldığı kadar zor değil.


Rusya vizesi için gerekli evraklar, Rusya vize başvurusu yapacak olan kişiler için büyük bir öneme sahiptir. Her yıl Türkiye’den binlerce kişi Rusya’yı çeşitli amaçlarla ziyaret etmek için Rusya vize başvurusu yapmaktadır.


Bir süre önce, iki ülke arasında vize serbestisi olmasına rağmen, uçak kazasının gündeme gelmesi ile beraber Rusya vize anlaşmasını tek. Belçika Vize Ücretleri Belçika vize alınması için gerekli olan ücretler, istenilen vize türlerine göre değişim gösterebilir. Her bir vize türü için ücretler değişim gösterebildiği gibi zaman içerisinde de ücretlerde güncellenme yaşanabilir.


Vize ücretleri randevu alınırken başvuru yapılan gün ve saatte gerekli yerlere ödenmelidir. Polonya Şoför Vizesi İçin Gerekli Evraklar Polonya şoför(tır şoförü, kamyon şoförü vb.) vizesi için müracaatlarda danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Konu ile alakalı olarak bizlere telefon numaralarımızdan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bunun yanında fotoğraf, varsa davetiyeniz, başvuru formunuz hazır olmalıdır.


Başvuru dilekçenizi eksiksiz doldurmanız işlemleriniz hızlı olması önemlidir. Kanada vize başvurusu için hazırlanması gereken evraklar, tüm Kanada vize türlerine başvurular için büyük öneme sahiptir. Hazırlanacak evrakların başvuru sahibinin durumuna uygun, başvuru yapılacak vize türünün gerektirdiği evraklar olması gerekmektedir.


Diğer Schengen ülkeleri için VFS Global aracı kurum sayfalarını inceleyebilirsiniz. VFS Global Fransa sayfası üzerinden Fransa vizesi için gerekli evrakların güncel listesine ulaşabilirsiniz.

Rusya turist vizesi için gerekli evraklar, zaman zaman değişiklik gösterebilmektedir. Türkiye ve Rusya ilişkileri genelde stabil olmayan sürekli olarak değişen ilişkilerdir. Rusya’ya giderken vize alacaksanız, konsolosluğa ibraz etmeniz gereken belgeler, Schengen vizesi ile tıpatıp aynıdır. Bunun sebebi ülkelerin, topraklarına turist alırken genelde aynı politikaları.


Seyahat edilecek ülkenin büyükelçiliği ya da konsolosluğuna başvuru sırasında ülkeye gidiş amacı, toplanacak evrakların sayısını ve niteliğini değiştiriyor. Online başvuru yaparsanız, belgeleri elekt. Uzun vadeli misafir vizesi için davet mektubu Not: Belarus Polis makamlarınca gidecek kişi adına verilen geçerli bir davetiye.


Sadece orijinali kabul etmektedir. Belarus ’ta eğitim vizesi olmadan rusça kursuna katılmak yada eğitim almak mümkün değildir. Eğitim vizesi için ilgili kurumun eğitim davetiyesi gereklidir. Belarus ’a vizesiz giriş yapıp sonra eğitim vizesine dönüştürülemez.


Bu nedenle ülkeye gelmeden önce amaca uygun vize ile gelinmesi. ABD Vizesi İçin Gerekli Evraklar Amerika turistik vizesi başvurusu yapacak olan iş veren statüsünde bulunan vatandaşlarımızdan talep edilen belgeler aşağıda verilmiştir. Tüm belge ve evrakların orjinal ve doğru olarak beyan edilmesi gereklidir. Verenler İçin Gerekli Evraklar Amerika başvuru Forum (tarafımızdan isteyiniz) Pasaportun aslı : ay geçerliliği.


Aşağıda İspanya vizesi başvuruları için gerekli olan temel evrak listelerine yer verdik. Detaylı evrak açıklamalarını “ İspanya Vizesi ” başlığı altındaki vize kategorileri sayfalarında bulabilir, İspanya vize ücret bilgisini de içerir detaylı evrak listesini mail adresimiz üzerinden veya destek hattımıza bağlanarak talep edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder