27 Şubat 2018 Salı

Ata neo 12 mavi ördek

Ata neo 12 mavi ördek

CAL ürününü en ucuz fiyatla, Sadece 4. CAL Kamp Seti firmamızda en ucuz fiyatı ve kargo bedava imkanı ile satıştadır. Av performansını bilmiyorum malum sezon kapalı.


Sentetik namlu neoyuda tartma imkanım oldu oda. RDEK YIVSIZ AV TUF. Stok Durumu: VAR YOK. TL Bu Ürün İnternet Satışına Kapalıdır, İstoç Mağazamızdan Satın Alabilirsiniz.


ATA ARMS NEO SENTETİK YARI OTOMATİK AV TÜFEĞİ. Namlu Boyu ile üretilmektedir. Kalibre Ağırlığı 3. Açı ayar parçaları sayesinde, kullanıcılar kendilerine uygun ölçülerde dipçik düşüklüğünü ve açılarını kolaylıkla değiştirebilirler.


Sitemizi kullanarak çerezlere (cookie) izin vermektesiniz. Sınırsız atış deneyimi için. Model: Windy Tek Dilli Ördek Düdük. Av faaliyetleriniz için idealdir %1Akrilik malzemeden üretilmiştir.


En yüksek tonlardaki sesleri patlatmadan çalmayı sağlar. Dil ıslandığındada çalmaya devam eder. Açık veya kapalı alanlardada yüksek frekanslı ses üretir. Sarsılmaz concorde cal.


Ata neo 12 mavi ördek

Ata sp siyah cal. Berretta italy cal. Okunma sayısı 5defa) Üye ve Ziyaretçi konuyu incelemekte. Bugün bende Neo aldım şapka çıkmadı.


Ayrıca silahların üzeri mavi bı poşetle kaplıydı kadife bir kese olduğunu görmüştüm bı kaç videoda. Umarex Umarex Walther PPQ MT4E LE. Cybergun Cybergun Sig Sauer P2X-Five 6mm Blowback Airsoft Tabanca Ürün Bilgisi.


Ata neo 12 mavi ördek

Kutusu: Bu ürünün sayfada belirtilen açıklamaları, fiyatı veya diğer özelliklerinin ha. Seher AV Market : Sıfır ve İkinci El Av Tüfekleri Satışı. Pamuk Peri ve Dalgın Ördek 5. Ufaklık ve Canavar Sarmaşık 8. Tonton Kral ve Mavi Ülke 9. Kaf Dağı%27nın Ardındaki Mutluluk Okulu 11. Kumru ile Çiftlikteki Hayvanlar 12.


Işık Perisi Cırcır 16. Damla ile Küçük Kelebek 14. Mavi (2) BEDEN Large (6) 2XLarge (5). Hesap Adı : Doğuş İsmet Kurman Şube : Kuruköprü Şube Kodu : 3Hesap Num.


Fişek Yatağı : mm - 3" Magnum. Uzun mesafe avların da domuz kaz ördek tavşan avların da namlu uzunluğu her zaman avantaj sağlar.


Kısa mesafeli avlarda da en geniş shocla gayet güzel sonuçlar elde etmek mümkündür. Bu avcının hünerine kalmıştır. Av için en ideal tüfekler yüksek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder