22 Kasım 2017 Çarşamba

Fransa vizesi için gerekli evraklar 2019

Schengen vizesi, diğer vize türlerine nazaran seyahatin amacına yönelikli hareket eden bir vize türüdür. Standart evraklarınızı hazırladıktan sonra firmamızla iletişime.


Genel olarak bu tarz bilgileri içeren ve seyahat edecek kişinin Türkiye’y geri döneceğini garanti edecen evraklar talep edilmektedir. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir.


Gerekli Evraklar Nelerdir?

Eksik ya da hatalı doldurulan vize başvuru formları tespit edildiği takdirde. Amerika vizesi için istenen evrakların çalışanlara, öğrencilere ve kamu personellerine göre listesini, ABD vizesi çıkma süresini ve bu vizeyle seyahat edebileceğiniz ülkeleri yazımızdan inceleyebilirsiniz. HOLLANDA vizesi için gerekli olan evraklar konsolosluğun isteğine göre değişebilmektedir. Eski vizelerde kullanılan fotoğraflar geçerli değildir.


Tam tekmil vukuatlı nüfus kayıt örneği. Biometrik fotoğraf özellikleri için tıklayınız. Nüfus Kayıt Örneği.


Aile bağlarının ve ikame bilgilerinin tam olarak göründüğü belge dosyanıza eklenmelidir.

Haziran ayında AB’ne üye ülke, bu şehirde bir anlaşma imzalamıştır. Bu sayede de bu ülkeler arasında herhangi bir sınır kalmamıştır.


Vatandaşlar, belirli ülkelerde daha kolay ve adeta sınır kalkmışcasına gezebilmektedir. Bu anlaşmanın sonunda da bu ülkeler. Ana belgeler arasında pasaportun güncel olması, kimlik fotokopisi.


Vize Türleri nelerdir? Bu formda sunmuş olduğunuz tüm bilgiler eksiksiz ve doğru olmalıdır. FRANSA VİZESİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR. Schengen, Fransa, Almanya ve Belçika’nın arasında yer alan küçük bir şehrin adıdır.


Fransa Schengen vize başvuru formu : Doğru bilgiler ile eksiksiz doldurulmalıdır. Fransa vizesi gerekli evraklar için yazıyı okumaya devam ediniz.


Yanlış veya hatalı doldurulan başvuru formlarından dolayı vize harç ücretinin yanacağını unutulmamalıdır. Aşağıda başvuru formundan bahsettim. Altta inceleyeceğiniz gerekli evraklar listesinde ki, uçak bileti rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası, otel rezervasyonu, banka hesap dökümü, SGK işe giriş ve hizmet dökümü, maaş bordroları, vergi levhası,, imza sirküleri ve ticari sicil gazetesi dışındaki tüm evrakların konsolosluk tarafından ALMANCA yada İNGİLİZCE TERCÜMESİ talep edilmektedir.


Bu süre evrakların eksiksiz bir şekilde tamamlanması, Ek evrak talepte bulunup bulunmadığı gibi faktörler vize çıkış süresini etkilemektedir. Bunun için seyahat etmeden yaklaşık 3-hafta önce vize başvurusundan bulunun.

Arjantin vizesi nasıl alınır? Başvurular için ilk şart tahmin edebileceğiniz gibi halihazırda elinizde bir pasaportun olmasıdır. Burada dikkat etmeniz gereken.


Fransa konsolosluğu randevu tarihini belirledikten sonra başvuru sahibinden parmak izi alınır. Bu süreçten sonra Konsolosluğa verilen evraklar, Konsolosluk yetkilileri tarafından evrakların gerçekliliği araştırılır ve evraklarda eksik. Ancak başvuracağın ülkenin vize şartlarını da mutlaka ama mutlaka başvuru öncesinde kontrol et.


Zaten internet ortamında gidecek olduğun ülkenin ve sonuna vizesi yazman sonucunda, onlarca sitede güncel vize şartlarını görebilirsin. Gözünde çok büyütme.


Almanya vizesi için gerekli evraklar başvuru yapan kişiye ve yapılan başvuru çeşidine göre değişiklik gösterir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder