28 Kasım 2017 Salı

Araç yetki belgesi sorgulama

E-devlet şifresi ile giriş yapılması gerekir. Araç yetki belgesi sorgulama hizmeti, ticari araçların plaka numaralarıyla yetki belgelerini göstermek için kullanılır.


E devlet üzerinden yapılan bu işlem için bir e devlet şifrenizin olması gerekmektedir. Araç yetki belgeleri kurum ve kuruluşlara yahut kişilere sınırsız süreyle verilen belgeler değildir, yetki belgesinin kategorisine göre değişen geçerlilik süreleri vardır.


K belgesi süresi yıldır, yıl sonrasında belgenin yenilenmesi gerekir.

Yetki Belgesiz Araç Satana Bin TL. Söz konusu düzenlemelere.


Bu hizmeti kullanarak işlem yapmaya yetkili olduğunuz bir firmaya ait taşıtların kayıtlı olduğu yetki belgesi bilgilerini sorgulayabilirsiniz. Sisteme giriş yapmanız sonrasında taşıt yetki belgesi sorgulama ekranı önünüze gelecektir. Bu makalede "Vergi No" veyahut "T. C Kimlik No" kısmını girerek " Sorgulama düğmesine tıklayabilirsiniz.


Bütün bu işlemleri doğru halde gerçekleştirdikten sonra E-Devlet taşıt yetki belgesi sorgulama işlemini gerçekleştirebileceksiniz. Modern Türkiye’nin geniş ve gelişmiş karayollarında üzerinde ticari alanda hizmet vermek isteyen kişi veya tüzel kişiliklerin kullanılacak araçlara yönelik olarak yetki belgesi alma zorunluluğu bulunuyor.

E-Devlet şifresini ise PTT şubelerinden TL ücret karşılığında alabilirsiniz. BelgeNET Sisteminden alınan AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgeleri BelgeNET Belge Doğrulama linkinden doğrulanabilir.


Turkcell Fatura sorgulama ile borç bilgisini öğrenmek için sms, Turkcell web ve 5servisini kullanabilirsiniz. Her gün İnternet dünyasında yeni gelişmeler ve SGK Sorgulama ekranları çıktığını siz değerli SGK okurlarına söylemek isteriz.


Aracın hacizli olup olmadığını öğrenme, araç haciz konusunda bilgilendirmeler içerir. SPARK Borç Sorgulama İSPARK, İstanbul Otopark İşletmeleri, İspark lokasyonları.


EDevlet araç yetki belgesi sorgulama işlemi yalnızca ticari araçların plaka numaralarıyla giriş yapılan işlemdir. Yalnızca ticari araçlar için geçerlidir. Bu konuda da E-Devlet bizlere yardımcı olur.


Biz de sizler için bu yazımızda E-Devlet araç yetki belgesi sorgulama prosedürünün nasıl yapıldığını detay içeren bir. Araç Sorgulama işlemlerini E-Devlet üzerinden yapmak için. Aracınızı satmadan düşüm işlemi yapmalısınız.


Aksi takdirde, araç sahiplik kontrolü yapıldığından, aracınızı düşemezsiniz. Numarasından Ödeme Detayı Sorgulama 6. Plaka Bilgisinden Ödeme Sorgulama 4. Taşıt Kartı Yazdırma 7. Yasal olarak araç yetki belgesi olmadan araç satımı yapmak mümkün değildir.

TL olarak belirlenmiştir. Aynı zamanda sürücü belge olmadan ticari taşıt kullanan araç sürücülerine 2Türk Lirası, aracın sahibine yani araç ruhsat sahibine de 6Türk Lirası idari cezai işlem, ayriyeten taşıtın kaydedildiği belgenin sahibine de 4Türk Lirası uyarı cezai işlemi. Transferlerinizde mağdur olmamak için E-Devlet üzerinden araç yetki belgesi sorgulama yapabilirsiniz. Kapıdan satış yetki belgesi alabilmek için birkaç tane evraka ihtiyaç vardır.


E-Devlet sistemi bugünlerde pekçok konuda işlerimizi kolaylaştırmıştır. Bizleri sıra beklemekten ve zaman kaybetmekten kurtarmıştır. Araç Belgesi Sorgulama Araçlara yetki belgesi sorgulama artık SGK sitemizde, sizde artık hiç bir bağlantıya tıklamadan bu sayfa içerisinde SGK sekmelerin tıkladığınız ve yolları izlediğinizde sorunsuz bir şekilde SGK hizmetlerinden faydalanabilecek hale gelecek ve yetki belgesi sorgulama işlemleri nin tamamını yapabilecek SGK düzeyinde olduğunuzu söyleyebiliriz.


Kırmızı Işıkta Geçmenin Cezası Ne Kadar. Bir araç satın almaya kara verdiniz. Araçla ilgili genel bilgileri, vergi borçlarını plakadan sorgulayarak bulabilirsiniz. Emniyet Genel Müdürlüğü ne bağlı Trafik Hizmetleri Başkanlığı nın halka açık internet sayfalarında bulunan araç plaka sorgulama sorgulama sayfaları ile sorgu gerçekleştirebilirsiniz.


Dyetki belgesi almanın ücreti bin 0TL’dir. Her araç için TL’de taşıma kartı bedeli ödenir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder