21 Kasım 2017 Salı

Amerika öğrenci vizesi için gerekli evraklar 2019

Evlilik Cüzdanı: Kişi eğer evli ise evlilik cüzdanı fotokopisi gerekmektedir. Yukarıda yer alan Temel belgelerin yanı sıra, kendinizin ve varsa sponsorunuzun da çalışma durumuna uygun olan evraklar hazırlanmalıdır. Yönetmelikte evrakların eksiksiz bir şekilde toplanması gerekmektedir.


Her ne kadar her vize türü için fazladan ek belgelere ihtiyaç duyulsa da genel olarak ortak olan vize için gerekli. Seyahat izni için her iki ebeveynin de imzasının bulunduğu noter.


Sonrasında ise vize mülakatı için randevu almanız ve gerekli bazı harçları ödemeniz gerekmektedir.

Yönetmelik gereği Öğrenci Vizeleri I-formundaki tarihten en fazla 1gün öncesinden verilebilir. Vizeye mümkün olan en erken sürede başvurmanızı tavsiye ederiz. ABD’de öğrenci olmak için I-belgesi verebilen bir okuldan kabul almak gerekiyor.


ABD hükümetinin kurduğu SEVIS öğrenci takip programına online olarak işlenen I-belgesi, aynı zamanda öğrencilere de yollanıyor. Formdaki soruları tamamladığınızda elektronik ortamda boyutlara uygun.


Bu detaylarda önemli hususlara dikkat ederek gideceğiniz ülkeye vizenizi. Bireyin çalışan, emekli, öğrenci, çalışman, şirket sahibi, SSK’lı olmasına göre de diğer evraklar değişecektir.


SEVIS, I-formu ve I-5formunun tamamlanmış olarak yanınızda bulunması. Sponsor olacak kişinin öncelikli olarak.

Meksika elektronik vizesi (SAE) ülkeye tek giriş hakkı verir. Meksika vizesi başvurunuzu yaptıktan sonra gün içinde ülkeye giriş yapmanız gerekiyor.


Kalış süresi olarak da 1gün veriyorlar. Bunlar hakkında size bilgi verelim. Kesinlikle vizeniz olmadan giriş.


Resmi kurumlardan ya da e-devletten alınan, tarihli ve imzalı olarak sunulmalıdır. Gerekli Evraklar Nelerdir. Bu prosedürlerden biriside parmak izi uygulamasıdır. Başvuru sahibinin sahip olduğu I-1formu içerisinde belirtilen eğitim başlangıç veya kayıt tarihine 1günden daha uzun süre olması halinde başvuru.


Seyahat edilecek ülkenin büyükelçiliği ya da konsolosluğuna başvuru sırasında ülkeye gidiş amacı, toplanacak evrakların sayısını ve niteliğini değiştiriyor. Amerika Konsolosluğu yüz yüze görüşme gerçekleştirir. Uçak Bileti Otel Kiralık Araç Keşfet Seyahatlerim Giriş yap. Güncel Vize Bilgi ve Ön.


WAT Vize Soruları ve Cevapları ‘na mutlaka bakın. Pasaport: Lacivert Pasaport sahibi olmalısınız Çipli Pasaport konusunu okuyabilirsiniz.


Azerbaycan vize başvurusu nasıl yapılır, gerekli belgeler nelerdir detaylarıyla derledik. Fransa’da bir eğitim kurumunda öğrenim göreceksiniz Fransa uzun süreli öğrenci vizesi için başvuruda bulunmanız gerekmektedir.


Bu forma konsolosluk Elektronik.

Vize almak için gerekli olan temel evrakların dışında, öğrenci vizesi almak için ek olan evrakları da hazırlamanız gerekiyor. Work and Travel programına katılan katılımcıların aldıkları Amerikan vizesi türü “J-1″dır. FRANSA vizesi için gerekli olan evraklar konsolosluğun isteğine göre değişebilmektedir.


Dilekçe ( işyerinizin antetli kağıdına şirket yetkilisi tarafından imzalı kaşeli olmalıdır.) 2. Nüfus cüzdanı fotokopisi, Nüfus müdürlüğünden temin edilen vukuatlı nüfus kayıt. Göçmen olmayan vize türünde yer alan bütün vize kategorilerinde, başvuru sahipleri Amerikan Konsolosluğunun web sitesinde yer alan online DS-1Vize Başvuru Formunu doldurmakla yükümlüdür.


Vize sürecinin en önemli adımlarından birisi olan, Kanada öğrenci vizesi başvuru formu ile birlikte Kanada Konsolosluğuna sunduğumuz evrakları göz önünde bulundurmaktadır. Uzun Dönem Öğrenci Vizesi başvurularında gerekeli olan evraklardan ve değerlendirilmeye alınan önemli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder