8 Eylül 2017 Cuma

Ssk sicil no kaç haneli

Sondaki sıfır ana dosya içindir. Eğer alt taşeron varsa alt taşeronun tescil sırasına göre 00 0gibi devam eder. Borç sorgulaması yaparken ya da prim borcunuzu öderken bu numaraları. Yukarıdaki örnek numaradan da görüldüğü üzere işyeri numarası haneden oluşmaktadır.


Online ssk prim ödemesi yaparken bu işyeri sicil numarasını aralarında boşluk olmadan ve sondaki 0rakamını da girerek borç sorgulaması yapmanız gerekmektedir. SSK Sicil No Kaç Haneli ? Bu işlem için nasıl bir yol izleyeceğinizin adımlarını aşağıda görseller ile anlattık. Sicil numarasında yer alan her rakam bir tanımı ifade eder.


Kamuda devamlı olarak bir işte çalışan kişilerin sicil numarası her zaman ile başlar, özel sektörde sürekli bir işte çalışan kişilerin sicil numaraları rakamı ile başalar. YERİ SİCİL NUMARASI NEDİR? Sigorta İşlemleri Yönetmeliği Madde-de belirtilmiştir. MADDE – (1) Kanunun üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi gereğince sigortal�.


Ssk sicil no kaç haneli

En azından benim öyle. Denk mi gelmiş bilmiyorum. Bu mesaja cevap geldi _____ KARATAS. Etiket - ssk sicil no kaç haneli. SGK Sicil No Ne Demek? Sgk Numara sorgulama işlemi, Ülkede yaşayan tüm bireylerin mutlaka şahsına ait sigorta hesabı vardır. Ve bireyler sigorta ödemekle. Ssk sicil no kaç haneli ? Hoşunuza gidebilir. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir (Mobil) - Masaüst ü, Mobil.


Kamuda devamlı bir işte çalışan kişilerin sicil numarası ile başlar, özel sektörde devamlı bir işte çalışan kişilerin sicil. Sonra bu haneli numaraya sandık tarafından 0-1-2-gibi rakamlar son hanesine eklenebilir.


Ssk sicil no kaç haneli

Sosyal Güvenlik Kurumu işyeri sicil numarası sondaki aracı kodu ile birlikte haneden oluşur. Sgk işyeri sicil no kaç haneli. Bunun yanı sıra sigortalı sayılan.


Yukarıda yapılan sorgulamalar sonucu ulaşılan sayı haneli değil ise, tekrar e-devlet sitesine girilmeli ve sicil numarasının kontrolü yapılmalıdır. Başlangıç numaraları.


Ssk sicil no kaç haneli

Bağkur sicil no kaç haneli. Bağ-Kur numarası haneden oluşmaktadır.


Saymanlık numarasının ilk iki hanesi saymanlığı, takip eden iki hanesi sigortalının çalıştığı işyerinin bulunduğu ili, son iki hanesi ise ilçe kodunu ifade eder. Kurum numarası ise sigortalıyı çalıştırılan kamu kurumunu ifade etmek üzere.


Yukarıdaki bağlantıda sayfa açıldığında Ticaret Sicil Numarası ve Resim Doğrulama Kodunu girdikden sonra “ARA” butonuna basarak sorgulama yapabilirsiniz. Sigortalının işe başlaması ile birlikte bir sicil no alınarak işyeri bildirgesi ile tescil edilir. Bu numarada uzun bir rakam vardır.


Buradaki sıra numarası ssk işyeri numarasıdır. Burada sizden istenilen kimlik bilgilerinizi giriniz. Ardından ‘SORGULA’ butonuna basınız. Sisteme girdikten sonra sağ tarafta bazı seçenekler göreceksiniz.


Siz en üstte bulunan ‘TESCİL KAYDI TESPİTİ. Faaliyet raporuolarak dernekler müdürlüğüne.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder