6 Eylül 2017 Çarşamba

Schengen vize başvuru formu örneği İngilizce

Sağ üst köşede yer alan FOTO kısmına çektirmiş olduğunuz biyometrik fotoğrafınızı yapıştırın. Schengen vize başvuru formu için tıklayın. Fransa vize başvurusunda bulunurken İngilizce ya da Fransızca hazırlanmış ve eksiksiz doldurulmuş vize başvuru formu sunmanız talep edilir.


Avustralya vizesi dilekçe) Çok yakın zamanda Avustralya vizesi alan bir arkadaşım yukarıda görmüş olduğunuz İngilizce vize dilekçesini kullanarak başarıyla vizesini alabildi. Vize Türleri nelerdir?

Konsolosluğu tarafından hazırlanmış olan sayfalık resmi bir belgedir. Cumhuriyeti Uzun süreli vize başvuru formu - application form long stay. Form linkine tıklayınız.


Türkçe olarak doldurulabilir. Belçika turistik vize başvuru formu sol üst köşede bulunan bölüme Belçika konsolosluğunun istediği özellikleri bulunduran vesikalık fotoğraf yapıştırılmalı. Turistik vize başvuru formu eksiksiz, İngilizce, okunaklı, büyük harfle ve vize başvuru evraklarında bulunan bilgilerinizi destekleyecek şekilde doldurulmalıdır.


VİZE FORMUNUN TERCÜMESİDİR.

Okunaksız bir yazı ile doldurulan formlarla ilgili vize başvuru sahibine herhangi bir geri dönüş yapılmaz. Bu nedenle formun alı olmasına ve diğer başvuru evraklarıyla tutarlılık arzetmesine dikkat edilmelidir. Online İngilizce turistik vize başvuru formunda bilgiler İngilizce olarak yazılmalıdır.


Bazı durumlarda üke aynı olsa da Ankara’da bulunan elçilikler ile İstanbul’da bulunan başkonsoloslukların talep ettiği evraklarda veya evrak formatlarında değişiklikler olabilmektedir. Görevliler türkçe ve ingilizce biliyorlar görüşme esnasında tercih size ait ama ingilizce konuşursanız daha iyi olacaktır.


Ayrıca vize başvuru formunun başvuru sahibinden imzalanması, İsviçre’ye varıldığında ülkeye girişin sınır görevlilerinin elinde olduğunu ve vize bitiş süresinde ülkenin terkedileceğini garanti. Doldurma işlemi sırasında tükenmez kalem kullanmalı, büyük harfle doldurmalı ve başvuru evraklarında bulunan bilgilerinizi destekleyecek şekilde olmasına özen gösterilmelidir. Medeni hali gösteren belgenin onaylı aslı.


Aslında çok basit bir metni olmasına rağmen bir örneği olsa da kolayca şu işimi halletsem diye çok arandım durdum internet aleminde. Macaristan vize başvuru formu formda yer alan bilgilerin tükenmez kalemle eksiksiz, doğru, be okunur bir şekilde doldurulmuş olup başvuru sahibi tarafından imzalanmalıdır.


Eksik ya da yanlış bilgi içeren vize başvuru formu vize işlemlerinizin uzamasına ya da ret olarak sonuçlanmasına sebep olabilmektedir. Malta turistik vize başvurusu için gereken evraklar, başvuru formları, Malta turistik vize ücretini öğrenip online olarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Sonrasında vize randevusu istenilen tarihte adınıza alınır, vize başvuru işlemleri başlatılır ve vize süreci başından sonuna kadar takip edilir.


Böylelikle vize başvuru sürecinde ortaya çıkabilecek sorunlar en sağlıklı şekilde çözümlenir. Sorunsuz vize başvurunuzu yapmak için çağrı merkezini arayabilirsiniz.


Gideceğiniz ülkenin vize başvuru formunu eksiksiz doldurulması gerekli olup yanı sıra istenilen evrakları ‘ da hazır edip teslim edilmesi gereklidir.

Bir çok vize başvurusu, yanlış doldurulan formlar ve uygun olmayan evrakların konsolosluklara iletilmesi sonucu başvuruların çoğu geri çevrilmekte olup bir çoğuda yanlış doldurulan formlar yüzünden RED almaktadır. Elektronik vize başvuru formumu doldurun. Alternatif vize başvuru formunun çıktısını alıp, elle doldurabilirsiniz.


Eksik evrak başvurunuzun red edilmesine neden olabilir. Başvuru formuna ilave edilecek evrakları hazırlayın. Bu iki temel aşamanın birbirlerini desteklemesi ve çelişmemesi gerekmemektedir. VIP ekspres vize başvuruları konsolosluk harç bedelleri ile birlikte.


Bu formlardan bazılarını indirebilmek ve yazıcıdan çıkartabilmek için Acrobat Reader programı gerekmektedir. Bu program bilgisayarınızda yüklü değilse buraya tıklayarak ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Türkiye’nin neresinde olursanız olun artık vize başvurusu yapmak bu kadar kolay.


Avusturya vizesi başvuru orjinal formu, başvuru yapan kişi tarafından eksiksiz doldurulup imzalanmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder