22 Eylül 2017 Cuma

Avusturya aile birleşimi vizesi soru cevaplar

Ceyhan: Taner’e Aynı kaderi yaşıyoruz. Müracaat şahsen yapılmalıdır. Bankasına Randevudan önce,reşit olmayanlar5 reşit olanlar Euro,Başvuru Ücreti yatırılmalıdır.


Formu aslı ve Fotokopi. Aksi taktirde oturma müsaadesine başvurup, bakanlıktan sonuç beklenmelidir. Eşim ilkokul öğretmeni ve şu an hali hazırda Türkiye’de aktif çalışma hayatını sürdürmekte.


Avusturya aile birleşimi vizesi soru cevaplar

Görünen o ki ben bundan sonra ki hayatımı burada geçireceğim ve haliyle eşim ve çocuklarımı da yanıma almak istiyorum. Bana konu hakkında yardımcı olur musunuz?


Avusturya aile birleşimi vizesi soru cevaplar

Ben, eşim ve çocuklarım için hazırlamam gereken evraklar. Soru : Çocuğum ve eşim Bulgar vatandaşı, hangisi üzerinden başvuru yapmam daha kolay olur? Cevap: Kolaylık anlamında her iki vize türü için de prosedür, toparlanması gereken evraklar, vize çıkış süreci, alınabilen oturum süresi aynıdır, bu yüzden her iki oturum türünden hangisini seçmek isterseniz tercihi size kalmış, bir türün diğerine göre bir avantajı.


Normal koşullarda talep edilen ticari veya turistik vizeler belirli bir süreyle verildiklerinden dolayı aile birleşimi vizesi daha uzun süreli talep edilen bir vizedir. Ne gibi kriterlere sahip olmam g. Ulusal D Vizesi amaç. Başvurların ne kadar önce yapılırsa o kadar işlem sürecinde vakit kazanılmış olmaktadır. Fakat bu süre aile birleşimi vizesi için bu kadar kısa sürede çıkmıyor.


Avusturya aile birleşimi vizesi soru cevaplar

Bu gibi durumlarda vize başvurusu. Vize başvurusu yapacak adaylar vize merkezlerimizden vize başvurusu için gerekli olan evrak listesini alabilir, hazırlamış oldukları evrakları vize uzmanlarımıza kontrol ettirebilir ve isterseniz başvuruya uzman kadromuzla devam edebilirsiniz.


Visa Center Vize işlemlerinde büyük bir başarı oranına sahip olup sizin adınıza vize başvuru yapmaya tam yetkilidir. Malta aile birleşimi vizesi normal vizden daha zor bir süreçtir. Amerika’da aile birleşimi vizesi almak uzun süreli vize olduğu için daha da zor olmaktadır. Bu vize için gerçekleştirilecek işlemler ve vize alma süresi çok daha karışık ve uzun olarak işlemektedir.


Oturum kartı yada kimliginin fotokopisi, pasaport fotokopisi ve sizin her türlü. Bu blog yazımda Twitter üzerinden gelen soruları cevaplıyor olacağım. Uzun Süreli Çin Qaile birleşimi vizesi ve kısa süreli Çin Qaile birleşimi vizesi için gerekli evrak listesi mevcut duruma göre değişiklik göstermektedir.


Güncel olmayan belgelerle yapılan başvurular gerçekleştirilmemektedir. Birkaç ay önce evlendik ancak önümüzdeki günlerde vize başvurusunda bulunacağım. Esas sorum şu: Eşim işci bulma kurumuna gidiyor ve aylık 6euro para aliyor.


Aile Birleşimi Vizesi. Ayrıca devlet tarafından sakat. Asılsız ve eksik bilgi veren kişilerin başvurusu ret alırken aynı zamanda ceza almasına da yol açmaktadır. Avusturya ’da yaşamak ile ilgili temel bilgilerin bulunduğu yazıma buradan ulaşabilirsiniz.


Uyum Yasası gereği Almanya’ya gitmek isteyen kişinin temel düzeyde Almanca bilgisine. Konsolosluğa Start Deutsch Abelgesi ile aile birleşimi vize. Muhatap kurum Yabancılar Dairesidir. Bu gittiğimde yabancılar ofisine gittik süreç nasıl ilerleyecek diye.


Almanyaya ilk girişin aylık aile birleşimi vizesidir. Bu süre içerisinde çalışma izini verilmez. Auslanderamt a eşinle gidersin ilk yıllık Aufenhalterlobnis (oturma izni ) verirler.


Aushilfe iş bulursun ve merkezi Arbeitsamt a gidip çalışma müsadesi alırsın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder