19 Eylül 2017 Salı

Alman konsolosluğu telefon

Almanya Başkonsolosluğu İstanbul Görev Alanı. Alman Başkonsolosluğu daha iyi hizmet vermek için konsoloslukların görev alanlarında sınırlandırma yapmıştır. Başkonsolosluğunun görev bölgesinde bulunan Alman Enstitülerin iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.


ALMANYA İZMİR BAŞKONSOLOSLUĞU İLETİŞİM. Engelli kişiler için. Konsolosluğu Marmara.

Adres: Korutürk Mah. Mehr dazu in unseren Datenschutzerklärungen. Mesai saatlerinin dışında gerçekleşen Acil Durumlarda aşağıdaki telefon numaralarından başkonsolosluk görevlilerine ulaşabilirsiniz.


Bu numaralardan vize ya da. A tipi vize alan kişiler, havalimanında uluslararası transit bölümünü terk etmeden ve pasaport kontrolünden geçmeden aktarma yapmak suretiyle seyahat ederler. Adı : ALMAN BAŞKONSOLOSLUĞU.


Stuttgart Başkonsolosluğu nerede ? Alman pasaportunuz çalındı, paranız çalındı, vs.

Nöbetçi görevlilerimizin VİZE ve PASAPORT KONUSUNDA BİLGİ VEREMEDİKLERİNİ lütfen göz önünde bulundurunuz. Köln Başkonsolosluğu telefon numarası ne? Telefonlarımıza saat el koydular. Benim Fransız Schengen vizem olduğu için annemlerin Alman vizesi onları da alıp hepimizi ayrı ayrı sorguya aldılar.


Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman, Kilis. Pazartesi-Cuma: 09. Essen Başkonsolosluğu konsolosluk. Vize hakkında tüm bilmek istedikleriniz. Vize Başvuruları, Vize Randevuları. Pasaport kayıp işlemleri, oturma müsadesi işlemleri hakkında bilmek istediklerinize ulaşabilirsiniz. Wolfgang Wessel görev almaktadır. Türkiye Cumhuriyeti Umuma Mahsus pasaport. Gümüşsuyu – İstanbul.


Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Sayın Bakanımızın Alman medyasında. Yeni Yıl Arifesi ve Yılbaş. Detaylı bilgi, ücretsiz bilgi için 1(hafta içi mesai saatlerinde) ve 1nolu telefon numaralarından ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerinden alınabilir.


Alman konsolosluğu adresi, telefon numarası ve iletişim bilgileri hakkında bilinmesi gerekenler.

Takip Hizmeti Veren Yetkili Kurum. Tüm başvuru süreçlerini eksiksiz bir. Zur deutschen Fassung klicken Sie hier. Bu makale Almanca yayımlanmıştır.


Ankara Çankaya Remzi Oğuz Arık Mahallesi Paris Caddesi adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Haberin Devamını Okumak İçin Tıklayın.


Son dakika haberi: Tecavüzle suçlanmıştı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder