7 Ağustos 2017 Pazartesi

Tekirdağ büyükşehir mi

Başkan Kadir Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi: Bayramlar sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularını en güzel şekilde yaşadığımız ve sevdiklerimizle özlemle kucaklaştığımız günlerdir. Mavi gözlü şehir, Fetihler ufku, Üç kemaller diyarı. TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ.


Henüz hesabınız yok mu? Yeni Hesap oluştur. Yayımlanan duyuruda KPSS puanı ile itfiaye eri alımı yapılacağına yer verildi.

Kaçak hafriyat dökümü kameraya yakalandı. Zabıta Müdürlüğü kasaplarda ve Perşembe pazarında denetim gerçekleştirdi. KARAEVLİ ADAY MI OLACAK? Tekirdağ ’da Jigolo Operasyonu.


Bunlardan biri de hiç kuşkusuz Münür Karaevli. Bakanlık biraz daha zorlayabilirse büyükşehir olmayan il kalmayacak. Saray Kapaklı Yolu Türkiye gündeminde de. Artık kızımız istediği okula gidebiliyor mu?


Türkiye normalleşti, normalleşti” … Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Başörtü.

Geçtiğimiz haftasonu seyahat kısıtlaması kaldırılan ilde sokağa çıkma yasağı uygulanmadı. Meslek açısından bize getirisi ne, götürüsü ne.


Yİ Parti’de Güçlü Aday Basın Turunda. Büyükşehir Şehir Hastanesi Yoluna Öncelik Verdi. Meteoroloji bugün o saatler için uyardı. Bu ilde vatandaşlar sokağa çıkabilecek.


SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE? Hizmet kapsamında Büyükyoncalı, Karlı, Uzunhacı. Kapaklı ve Saray ilçelerinde modern otobüs ulaşım hizmeti vermeye başladı. Bu işlem şehir merkezine bu kadar yakın bir alanda.


Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. Canım şehrimi ne hale getirdiler. Beylikdüzü’nden Tuzla’ya vapurdan metroya marmaraydan halk otobüsüne kadar tek bir kartla ulaşım sağlanabiliyor. Bizler aynı kartla farklı ilçelere gidemiyoruz.


Belediye yönetiminin yıl içerisinde buna bir. Türkiye’de kamuoyunun nabzını tutan online platform olan Secimanketi. Abdurrahim YILDIRIM CUMHURBAŞKANINI SORGULAMAK SENİN HADDİNE Mİ.


ULAŞIM ARAÇLARI HERGÜN DEZENFEKTE EDİLİYOR.

Marmara Ereğli’sine açtı. MART CORONA VİRÜSTE SON DURUM. Mart Korona Virüste Son Durum. TL GSYİH’ya katkısı ile sektörler arasında dördüncü sırada yer almaktadır.


Ama büyüme şekli için olumlu şeyler söylemek mümkün değil. Sosyal bir sayfayız. Bizi takip etmenizde fayda.


Göreve başlarken belediye ve büyükşehir olmak üzere hepsi sosyal demokrat belediye olarak başladı. Halkımızın iradesine her zaman saygılı olacağız. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın duygularını istismar eden dilencilere karşı yapılan denetimler sırasında dilencilik yaptığı tespit edilen şahıs hakkında dilencilikten.


Bu gelişmelerin ardından ilçelerde yasak olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, ilçeler arası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder