28 Ağustos 2017 Pazartesi

Özbekistan konsolosluğu İzmir telefon numarası

Adı : ÖZBEKİSTAN KONSOLOSLUĞU. Bu iletişim adresine e-posta gönder. Başkonsolosluk Atatürk Caddesi No. Konsolosluğuna bu iletişim yollarını kullanarak ulaşabilirsiniz.


Özbekistan konsolosluğu İzmir telefon numarası

Görev Bölgesi: Aydın, Balıkesir. Dışişleri Bakanlığı onayından geçmesi durumunda Özbek teleks numarası olarak adlandırılan resmi bir yazı ile onay Özbekistan Ankara.


Eksik evraklarla yapılan Özbekistan vizesi başvuruları kabul edilememektedir. Teleks Numarası (Referans Numarası ) denilen davetiyenin alınmasıdır. E-posta adresi : moc.


TALYA CUMHURİYETİ İZMİR KONSOLOSLUĞU. E-Posta: consolato. Deutsches Generalkonsulat Izmir. Consulate General of Germany in Izmir, Turkey. Servizi Unità di Crisi. Diplomazia economica italiana. Portale Study in Italy. Telefonla soru cevaplanmamaktadır. Ankara Randevu alınız – Pazartesi – Perşembe günleri için. Bazı ülkelerin sadece konsolosluk, bazılarının ise sadece büyükelçilik bilgileri yer almaktadır. Adres: Korutürk Mah. Basaksehir, İstanbul.


Özbekistan konsolosluğu İzmir telefon numarası

Vize İşlemlerini Takip Ettiği. Rusya arasında eskilere dayanan kuvvetli bir dostluk ve iş birliği bağı vardır. Konak Alsancak Mahallesi Atatürk Cad. Manisa, Uşak, Aydın, Denizli.


Autoplay When autoplay is enabled. Yol Haritasını Göster.


Özbekistan konsolosluğu İzmir telefon numarası

Türkiye’nin en büyük telefon rehberini bünyesinde barındıran sitemiz hızlı ve güvenilir bilgiye en kolay şekilde ulaşmanızı hedeflemektedir. Firma hakkında EN GÜNCEL bilgileri bu sayfada bulabilirsiniz. Bu numaradan konsolosluk bilgileri verilmemektedir!


Orazmukhamed Charyev. Lübnan konsolosluğu Hizmetleri için Trablus Tercüme ofisimiz tarafından profesyonelce yapılır. Acil telefon numarasından resmi tatillerde ve hafta içi mesai saatleri dışında oluşabilecek acil durumlarda yetkililere ulaşılabilir. Bulgaristan Konsololuğu.


Bu soruyu İzmir bürosuna sormanız gerekiyor takip numarası onlarda. Bu hizmet Kompass tara. Mısır Büyükelçiliği Ankara, Türkiye ve Mısır arasındaki.


La France en Turquie - Ambassade de France à Ankara. Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Bölge Müdürlükleri adres ve telefon numaralarını trenhaber.


COVID-salgınına karşı alınan tedbirler çerçevesinde, Ulusal Bayramımız münasebetiyle her sene düzenlediğimiz geleneksel resepsiyonu bu yıl tertipleyemeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder