7 Ağustos 2017 Pazartesi

K2 belgesi ne kadar

K BELGESİ, 5GÜNE KADAR YENİLEME ÜCRETLERİ. KBelgesi Fiyatı Ne Kadar? Son olarak Kbelgesinin fiyatı ne kadar sorusu geliyor akıllara. Kamyonetlerde Kbelgesi bin liradan 15.


Ağır vasıtaların Kbelgesinde ise hiçbir değişiklik yapılmadı.

Kbelgesi için başvuru yapmadan evvel aşağıdaki belgeleri temin etmeniz gerekecek. Tüzel kişilikler için firma yetkilisi tarafından imzalanmış, kaşelenmiş, gerçek kişiler için başvuru sahibi tarafından imzalanmış, üzerinde yetkili ve sorumlu kişinin telefon numarası bulunan başvuru dilekçesi.


Kbelgesi danışmanlık ücreti için arayınız, kısa bir süreliğine çok uygun fiyata, BORSAPORT’un tecrübeli ekibi K Belgesi Başvurunuzu günde sonuçlandırsın. A Plastik firmasının tane kamyonet tipi aracı var kbelgesi başvurusu yapıyor ve k belgesi harcı yatıracak, A Plastik firması için 3. Yıldızlı Kbelgesi ülke genelinde T. C Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı’ndan en fazla alınmış belge türüdür.


K Yetki Belgesi Yenileme İşlemleri : Süresi dolan Kbelgesinin ve kbelgesinin yenileme işlemi için yetki belgesibitiş tarihinden gün önce başlayan süreç etki belgesinin bitiş tarihinden 60gün sonrasına kadar devam eder.

TL 45TL 3TL 104. Her ne kadar kalıcı çözüm olmasa da bu tür personel. KYetki Belgesi : Ticari amaç ile Ev ve Büro eşyası taşımacılığı yapacaklara verilir. K belgesi geçerlilik süresi ne kadardır?


K yetki belgelerinin süresi yıldır. Yılı K Belgesi Ücretleri nelerdir? KYetki belgesi : 15. KYetki belgesi : 7. Kbelgesi kiralama ve lbelgesi kiralama ile ilgili tüm detaylar burada.


Taşıt kartı ücreti: TL. Her araca ayrı belge verilmez ancak her araca özgü olan bir taşıt kartı düzenlenir. Kbelgesi kimler almalı bilgileri için diğer yazılarımıza göz gezdirebilirsiniz. Ayrıca belgenize kayıtlı her araç için TL taşıt kartı bedeli ödemesi yapılır….


Yenileme ücretleri yukarıda da bahsettiğimiz gibi geçerli süreler içerisinde yapıldığı takdirde bu rakamlar ile olmaktadır. Kyetki belgesi : Araç ticari niteliği olmadan kişisel işlerde eşya taşımak için kullanılacaksa Kyetki belgesine sahip olunmalıdır.


Ky etki belgesi Ticari amaçla yurt içinde ev ve büro eşyalarını taşımak için Kyetki belgesine sahip olunmalıdır.

Burada dikkat edilmesi gereken husus aracın ruhsata minibüs olarak kayıt edilmiş olmasıdır. Ksahibi olmayanlar 30. KBelgesi İçin Gerekli Evraklar kbelgesi.


Kayıt edilecek araçlar yaşından büyük olamaz. Firma bünyesinde ODY belgesi ne sahip personel bulundurma zorunluluğu vardır. Kyetki belgesi: Araç ticari niteliği olmadan kişisel işlerde eşya taşımak için kullanılacaksa Kyetki belgesine sahip olunmalıdır.


SRC belgesi almak kaç para? Toplam ödemeniz gereken ücret ne kadar ? Tüm fiyat bilgileri yazımız da yer almaktadır. SRC Belgesi FiyatlarıSrc Belgesi E Devletten Nasıl.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder