11 Ağustos 2017 Cuma

Anket interaktif vergi dairesi

Anket interaktif vergi dairesi

Vergi Dairesi Başkanlıklarına veya Defterdarlıklara yazılı olarak yapmanız gerekmektedir. Kimlik Numarası ile Giriş Sistemine giriş yapmak için T. Kimlik No ve kimlik bilgilerinizi girip Giriş düğmesine tıklayınız. Aldığınız Hizmetten Genel Olarak Memnun musunuz? Hiç Memnun Değilim.


Anket interaktif vergi dairesi

Uygulamamızı Aşağıdaki Kri. Türkiye’nin en yeni vergi danışma portalına HOŞGELDİNİZ. Tarihi İtibariyle Açıldı.


Vergi Usul Kanununun mükerrer 2nci maddesinin birinci fıkrasının (4) numaralı bendine dayanılarak, 4Sıra No’lu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği kapsamında oluşturu. Merhaba, Bu kanalın amacı, genel muhasebe alanında hiç deneyimi olmamış veya daha yeni başlayan öğrenci, stajyer. Vergi Dairesine mükelleflerin iş akışlarını hızlandıracak yeni uygulama daha eklendi.


Henüz kimliğinizi doğrulamadınız. Bu hizmetten faydalanmak için, aşağıdaki kimlik doğrulama yöntemlerinden sizin için.


Eğer borç sorgulamak veya ödemek için internet vergi dairesi sitesine girdiyseniz borçların artık buradan değil interatif vergi dairesinden ödeneceği bilgisini almışsınızdır. Bir Cevap Yazın Cevabı iptal et.


Anket interaktif vergi dairesi

Yorumunuzu buraya girin. Adres hiçbir zaman paylaşılmayacak. Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından sunulan hizmetlerin zaman ve yer koşulu aranmaksızın kolay, hızlı ve etkin bir şekilde elektronik ortamda yapılabilmesine imkân sağlayan güvenilir, etkileşimli, yeni nesil bir sistemdir. Eğer daha önce vergi dairesi tarafından bir kullanıcı adı ve şifre verilmediyse kayıt olmanız gerekmektedir.


Giriş yapmak veya kayıt oluşturmak için buraya tıklayarak interaktif vergi dairesinin web sitesine ulaşabilirsiniz. Kayıt işlemini, verdiğim linkten. GİB Sosyal Medya) - Duration: 2. Gib KEYS 4views.


Her türlü işlemin internet ortamından yapılacağı uygulama ile vatandaşa büyük. NTERAKTİF VERGİ DAİRESİ UYGULAMASI.


Android ve IOS uygulamaları ile birlikte sizlere birçok farklı avantajı sunuyor. Kısacası devlet, bu gibi ödenek taleplerini en ince ayrıntısına kadar online ortam üzerinden tedarik etme şansına sahip hale geldi. Bu gibi sistemlerin ise hayatımızda ki faydaları çok daha olumlu yönde oldu.


Sistemden vergiyle ilgili birçok işlem yapılabilecek. Hızlı Ödeme” bölümünde “Yurt Dışına Çıkış Harcı Ödeme” menüsü aracılığıyla yurt dışına çıkış harcınızı elektronik ortamda ödeyebilirsiniz.


Hızlı Ödeme" bölümünde "Yurt Dışı Çıkış Harcı Ödeme" menüsü aracılığıyla yurt dışına çıkış harcını elektronik ortamda ödeyebilecekleri gibi, bu işlemleri Android veya IOS işletimine sahip cep telefonu veya tabletler üzerinden. Vergi dairesi sistemlerinde kayıtlı olan kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, mükellefiyet bilgileri ve motorlu taşıtlara ilişkin bilgilerin görüntülenebilmesi.


Size nasıl yardımcı olabilirim” alanından işlem adını yazarak hızlıca ulaşabilirsiniz. Ayrıca vergi levhasına iş ekleme işini İnteraktif vergi dairesi yoluyla hiç yorulmadan oturduğunuz yerden de yapabilirsiniz. Vergi levhasına faaliyet eklemek için interaktif vergi dairesinin nasıl kullanılacağı, internet vergi dairesi nace kodu sorgulamanın nasıl yapılacağı ile ilgili daha önce bir yazımız mevcut.


Eski Kullandığım fatura, gider pusulası v. Anket Primary tabs. Sayın Kullanıcılar, Size daha iyi hizmet sunmak amacıyla hizmetlerimiz hakkındaki mini anketlere katılmanızı rica ederiz. Vergi levhası sorgulama işlemi, internet üzerinden çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir.


Profil bilgileri Bütün Mesajlarını Bul Özel Mesaj Müdavim Üye. Nereden Osmaniye Mesajlar 714.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder